......

Jag orkar inte ljuga längre. Varken för mig själv eller för dig. Jag orkar inte vara nån jag inte är. Jag orkar inte spela glad och trevlig och rolig när jag håller på att gå sönder av ångest! Låt mig vara ifred. Jag orkar inte med mer falska förhoppningar. Jag orkar inte intala mig själv att det är du och jag. Jag orkar inte försöka skjuta upp problemet, bara för att jag inte ska bli ledsen nu. Jag SKA vara ledsen nu. Jag ska vara jätteledsen, och du ska inte höra av dig. Jag kommer inte höra av mig. Idag var det sista du hörde från mig. Jag vill inte längre!
Om jag inte får dig på det sättet jag vill, så vill jag inte ha dig alls. Jag älskar dig men jag kan inte nöja mig med att vara bara din kompis.
Jag klarar inte av känslan att vara nära dig, men ändå så långt ifrån. Jag känner att du inte känner längre! Att du inte känner nåt för mig längre.
Lämna mig i fred nu. Jag måste vara själv.


Men mitt hjärta är trasigt och det är bara du som kan laga det... Allt jag önskar mig i julklapp är du!

ingenting i det här livet som är värt nåt, kommer lätt..


Jag = Lardass

Ja. och jag är fet för jag har klämt i mig nästan en hel pizza. Med Bea.. Med Cola.. Mmm. och det var gott
Niklas bjöd på mat, för jag bjöd på klippning. Köpte även billig snus på ÖB hahahahaha

Salk sov hos mig hela natten inatt, det var mysigt och sannerligen på tiden. Jag har faktiskt betalat många pengar för den håriga älsklingen. Det minsta man kan begära är väl att man ska få känna en varm hundkropp när man sover. =)
Min dator kom inte idag heller. Men jag är hoppfull.. kanske på fredag?

Idag blev jag sugen på att pyssla. Men jag inser ju ganska snabbt att jag inte kan pyssla. Jag betalar många pengar för alla pysselset och sen när jag kommer hem och sätter igång inser jag att jag inte kan. Hur som helst insåg jag det INNAN jag köpte julkortspaketet idag, och det är ju iallafall ett framsteg?
Jag kan inte ens klippa ett papper rakt. Jag tror iallafall att jag ska ge det en tanke till, för det var ju faktiskt ett paket med färdiga grejer i. Jag funderar ett tag till..

Niklas ska skissa på min nästa tatuering. Det kommer att bli jättefint. Mamma hoppas att hon hinner dö innan jag gör den.. hahahaha.. vad dramatisk hon är, den där mamman som jag har.

Äh, det här blev ju fruktansvärt intressant. Nu ska jag slänga mig ner i soffan. hej

Ja, och det var i grevens tid.

Idag klippte och färgade Lotta mig. Det blev jättebra, och det var sannerligen inte en dag för sent! FYYY faaan vad jag såg ut i håret.

Jag borde borsta tänderna nu, men jag kan inte för jag måste äta godis!!
Hur kan man INTE älska Desperate? hahahahahahahahaha klockrent.

Tragiskt.. Tragiskt tragiskt tragiskt!

eehn...ghuldthiiah.. hahahahahahahahahaha jag är så jävla rolig. Tur att jag underhåller mig själv!

Cause I´m yours to keep if you want to ♥


och nu...

går jag och lägger mig med Wentworth Miller. SÄNKI SÄNKI!

Maritas hjälpredor

... Så, ikväll har det blivit ännu en långpromenad. Måste hjälpa Marita att slå sitt rekord från förra veckan på stegräknaren. Kan stolt meddela att hon nog kommer att klara det. Kvällens promenad gick runt gnaget, och det var skönt.. och långt.. nästan 1.5 timme var vi ute iallafall..
Skönt för Salka med. Tur att matte har dig Salka, så jag slipper bli tjock nu när mamma göder mig med massa god mat.

Tänkte även att jag skulle gå in och ta en kik på datorn idag. Gick in på dell för att kolla om dom börjat tillverka den eftersom den inte skulle komma förrän 17:e December. Då såg jag till min förtjusning att den har skickats idag. Så om allt går som det ska bör jag kanske ha den på Onsdag. Iallafall innan veckan är slut (även fast det är schenker som står för leveransen) Jiiihooo! Hoppas det behagar att dyka upp en avi i min postlåda MKT snart!

Jag vet inte ens vad jag ska säga. Hjärtat säger en sak, fast hjärnan säger en annan. Jag klamrar mig fast vid något som inte finns, som kanske inte funnits på länge. Att ständigt behöva låtsas för att ens orka ta sig upp på mornarna. Frågan är om det är rätt sätt. Att ljuga för sig själv för att inte må dåligt för stunden. Smällen kommer väl förr eller senare än då? Och frågan är ju om det inte blir ännu jobbigare då. Jag ska försöka släppa det nu, även fast jag vet att jag kanske inte kommer att klara det. Det är ändå DIG mitt hjärta slår för och jag kommer aldrig att sluta hoppas. Allt jag vill är att du och jag ska göra varandra lyckliga. För alltid! För alltid?

guten tag

ich habe ein pudel gekauft.

Så,kvällen har bjudit på följande. God middag (eller det var väl egentligen Eva och Lars som bjöd på den) sen en lååång promenad med Marita (med en paus mitt i för lite nybakta bullar hos Lovisa)
Och imorron är det jobb igen. Kändes som att det inte hade varit helt fel med en helgdag till..

Eller för den delen hade det varit helt okej med en lägenhet i stan. ja tack så mycket.
Nu är hela Salka betald så nu är hon bara MIN MIN MIN!!!! Mattes bästa tjej!!

Så, hur vore det att gå och sova lite.

image15

Vi ser på samma måne, DU och JAG


Så det kan låta..

Igår var en trevlig kväll.. Dagen var lite seg av förståliga anledningar. Var ut och gick en sväng och gjorde mest inget.

Sen skulle jag köra pappa till stan. Jag Marita och Lovisa skulle stanna i stan och umgås med Sara. Så vi for ut på frösön sen vi släppt av gamlingarna. Poppade en massa bra musik hela vägen. Blev en raggarrunda och så for vi och hämtade Mikke och sen drog vi på Via Grande och käka pizza.. Sen drog vi på Coop. (jävla bra en affär) Handlade lite cola och sånt och sen åkte vi på frösön och spelade spel. "så det kan låta"
Jag och Sara var i samma lag och det blev ju storslam. Men det hade man ju kunnat förstå. Två raka segrar av två möjliga. Sen ville nog inte andra laget spela mer (men ni behöver inte vara ledsen för att ni blev slagna av mästarna)

Sen hämtade pappa och for hem till stugun för att se på bruce sprinsteen live in dublin på dvd. Ne, men ovanligt att man får se den. Hur som helst, nån som ska med till irland? jag är på..

Sällskapsspel är ju riktigt roligt när man vinner. Jag som brukar tycka att det är döden!

Doradejfodidliej doradoradoradej doradejfodidliej doradoradoradej

Man mår väl oftast som man förtjänar!

Ja, och gårdagen blev blötare än planerat om jag ska vara ärlig.
Drog till pappa och fick några cider. Då kom jag på att jag och Adam skulle dra ner på lappa så kunde jag dricka en öl och han en cola. Adam blev dock tjock och sugen på en pizza. Jag smakade också för jag var också tjock. Sen bjöd Lars på öl, sen bjöd Per på öl, sen bjöd jag på öl. Sen kan eventuellt jag fått en drink av Lundvall. Det var kanske inte så konstigt att det hela inte slutade så bra..
Jag tror att jag måste sluta dricka för att försöka glömma. Det känns inte som att det är hållbart i längden. Tack och lov så har jag ju tagit på mig att vara chaffis ikväll, så det blir vitt vitt vitt..

Ja, ska ju som in till stan och då passar jag på att först äta på stan med Sara och sen ska vi nog kanske dricka glögg hemma hos henne. Maritta kanske skulle med också. Det blir nog en trevlig kväll..

Jag hatar dig, för du är ful!!!! Jag fattar helt ärligt inte varför du hatar mig, för jag har inte gjort dig nåt. Den enda som är dum i huvve det är DU! Så fruktansvärt tragisk. Men det är ju som jag sa till Lars och Marita, Det känns ju alltid bättre om känslorna är ömsesidiga. Dels vill man ju inte att ens hat ska gå obemärkt förbi, och sen så känner man sig ju elak om man hatar nån som inte hatar tillbaka! Så är det.
Har även klippt Lars idag, och det blev fasligt fint. Mikke? Är det dags för dig snart? moahaha

Undra vad vi är sugen på för god mat ikväll

Ja, jag hade gjort mig förtjänt!

Idag hade jag gjort mig förtjänt av en ny tröja. Den är mkt fin. En grå stickad som tillochmed är lång på mig. Min monsteröverkropp är inte lätt att täcka med kläder!

Idag blev jag trött. Trött på mitt löshår. Det var inte många slingor kvar, så det såg mest bara tacky ut! Så jag tog tag i allt löshår och slet ut det.. Hahaha, det följde ju med en del av mitt eget, men nu är det kort igen! Ska sätta i det en gång till när tillfälle ges. Duschade nyss och gjorde världens skönaste inpackning. Lite slitna toppar efter förlängningen. Dessutom var det jävligt skönt att tvätta håret utan alla fästen. aaah!

Nej, nu ska jag dricka en xide rhubard och sen käka paj. Först, leta reda på mina randiga strumpor! Var är dom?

jobba med en pepparkaka?

Ja jag säger då det! Lovan var ju brunare än brunast. Mkt roligt att jobba med nån som får en själv att framstå som ett spöke (iof kan jag väl inte påstå att det behövs nån annan för att jag ska verka blek?) Men hon hade iallafall med sig goda chokladelefanter hem till oss som plåster på såren. Och det var ju snällt!

Ibland när allt är som jobbigast, så kan jag inte låta bli att fråga mig själv: Gör det nånting om jag slår på min trumma?
Jag orkar inte spela spel längre. Jag kommer inte att anstränga mig. Det är upp till dig nu! Jag är för gammal för sånt här.
Ja, 20 år på nacken är inte nådigt. Dags för nån PRO-dans snart Martin?

Jag, Sara och Salka har varit ute och gått ikväll. Bra.
OCH min dator kommer senast 17:e december och på lördag blev det fyllechaffis!

Gör som du vill, men jag orkar inte mer.

Eh, ja okej hej


...och...

Nej Sara.. Baltazar är väl en elefant?
Nån som minns vad den där engelska filmen man fick se när man var liten heter. På engelskalektionen i typ.. fyran femman? Marty? Monty, var det den feta hunden? I boken?

Det var en grön gubbe som sa - I´m clever.
och sen sjunger dom.: TAKE HIM AWAYYYYY!

Vad heter filmen? Var han en rymdgubbe?

Vad är problemet?

Min tunga lider av enorm svullenhet. Staven är nästan för liten och jag funderar på om jag måste rota fram min läkstav rent utav.
Tog en alvedon nyss så jag väntar på att den ska sluta vara feeeet. Det är mkt besvärande och jag kan inte pilla mig mellan tänderna med tungan. En egenskap jag uppskattar..

Jaja, låt oss ha våra egna åsikter så tänker vi inte mer på det nu.

Ha en trevlig kväll, jag ska sova nu och vakna imorron med en lagom tjock tunga.
(det vore ju jobbigt om den svällde upp och for ner i halsen. Då sitter man där med skägget i brevlådan och håvar in en alldeles för tidig död.... hmm, det kanske vore nåt)

... Du vet att jag skulle göra det, om jag inte var alldeles för feg..


Vad säger man?

Ja.. ett Moahahahahahahahahahahahaha vore väl på sin plats?
OM du tror att det är problemet så är du ju dum i huvve! Gör oss alla en tjänst och gör ett besök i Schweiz. Guten tag.

jag kan återigen inte låta bli att säga: MOAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA! Din självgoda idiot!

Whatever, got the picture... BYE!


Imorgon är det jag som ska sova lääääänge!!!

Imorron har jag sovmorron, och det var sannerligen i grevens tid. ÄNTLIGEN är Lovan hemma.. Jag kommer dock att blåvägra att stå i samma rum som henne imorron eftersom hon såg ut som en pepparkaka! FYYY FAAAN vad brun hon var. Roligt för en annan, vars hud inte fått sen solens sken på ca 3 månader.. (om ens då)

Idag såg jag två alkoholiserade uteliggare på stan. Gatt hastigt gömma mig bakom en klädhängare och smita ut ur butiken illa kvickt! Det är ju inte direkt man vill måsta säga hej och få hela stan att tro att man pratar med såna. Nej du.. Så tyvärr kan man tydligen inte lämna salongens trygga vrå för en sväng på stan, ens på långluncha! Så det var bara att gå tillbaka och dricka kaffe resten av lunchen! Jag blir så matt.

Så. nu sitter jag och äter en näringsrik middag bestående av yoghurt som jag försökt pimpa till med lite russin och havregryn. Salka får fläskpannkaka =(    det hade man ju kunnat förstå!

GEE MIGG EN LÄÄÄÄGENHET NUUUUUU! Tack bra

Ibland kan jag inte låta bli att fundera...

... vad är problemet?
Du måste ju vara sinnessjuk du! Vilken jävla hycklare!

Till Sara

SARA! jag har hittat mitt lila spel! Det ska du få ärva av mig när jag dör!
Och en sak till... som jag inte kom ihåg... jag återkommer!

Dessutom..

är det jävligt fegt att skylla övervikt på grov benstomme.
Jag kommer aldrig att kunna bli mager, men fettprocenten ligger på 23,9.

Och du! Jag är bara glad att jag stog emot lusten att spotta dig i ansiktet där du stog med ditt belåtna jävla flin och säger att det bara är en kompis! Det skiter väl för fan jag i! Jag vill inte ha nåt mer med dig att göra, och du kommer varken att träffa mig eller Salka mer.

Sen hatar jag dig in jävla trängkärring. Om du ska tränga dig in i bussen och vara först hela jävla tiden så får du för fan sätta dig ner när du kommer in i bussen istället för att stå med din jävla väska och blockera för oss andra som faktiskt kan bära våran egna väska. Ni som inte kan bära era egna saker och blockerar gången borde gå in sist! GÄLLER ÄVEN NI SOM BETALAR KONTANT!!!
Sen var det en annan kärring med jävligt risigt hår som försökte tränga sig i busskön. Men för det första. Sluta permanenta dig, för det ser förjävligt ut. För det andra så kan du göra en inpackning och försöka rädda skiten du redan har förstört!
Och sen för det tredje! Om man har kryckor så behöver man faktiskt inte vistas på busstorget. Eller om du promt måste åka buss hem så kan du gå in en annan väg än den som jag tänker gå. För jag tänker minsann inte gå som en jävla snigel bara för att du på nåt vis har lyckats bryta benet! Fli dig ur vägen!!!!
Och sen för det fjärde. Allt blir så mycket lättare att läsa om man behärskar konsten att stava och att använda punkt. Eller så kan man iallafall försöka bygga upp meningarna på rätt sätt..
För det femte så har jag en äcklig köttbit (läs skinnbit) på tummen som stör mig. Det gör skitont och den är i vägen. Idag när jag hittade en jävla slyna i min förra lägenhet och blev väldigt stressad så knopprade jag upp skinnbiten ännu längre så nu kommer det dessutom bloood!
För det sjätte vad jag tvungen att använda mina sista 73 ören på mobilen för att ringa Lovisa och böla så nu kan jag inte ens snålringa till nån längre!
För det sjunde så har nästan allt mitt löshår ramlat av så det ser bara extremt tacky ut nu!
För det åttonde så har jag inte hittat nån lägenhet än, och måste jag åka buss en månad till med alla trängiga människor så DÖR jag. Jag LÄGGER MIG NER OCH DÖR!!!!

Funderar starkt på att alkoholisera mig. Kan nån ge mig svartsprit så jag dör? För jag har nämligen INGENTING att leva för längre! Det är ingen mening att nån köper några julklappar åt mig. Dom kommer inte att komma till användning, för jag tänker ta livet av mig!

Du måste skämta med mig!!!

För det första. Jag känner mig djupt hedrad att du bryr dig så mycket om mina åsikter att du kopierar mitt svar till MIN syster och lägger ut i din blogg.. ett svar som du överhuvudtaget inte har NÅT med att göra!

När man slutar bli bättre, slutar man även att vara bra...
Jag står fast vid min åsikt att det finns ALLTID nåt att förbättra! Gå ner ett kilo eller två, peela bort död hud, bli bättre på jobbet, vara snällare mot gamla tanter. Det finns en mängd saker att förbättra så varför skulle jag nånsin nöja mig med det jag har?
Personligen kan jag gå ner några kilon, jag kan bli en bättre medmänniska. Jag kan även köpa finare kläder och förbättra mig på jobbet!
Jag anser att jag får ha vilka åsikter jag vill, försök inte proppa på andra era åsikter!
Jag har hört bra nog mycket dummare saker än det jag själv har sagt måste jag säga. Trampade jag på en öm tå?
Om du var helt och fullt nöjd med dig själv hade du inte blivit så upprörd!!

JAG har skaffat MIN blogg för att jag ska få skriva om vad jag vill. Min syster har skaffat SIN blogg för att hon ska få skriva vad hon vill. JAG får kommentera det MIN syster skriver utan att du ska lägga dig i och kalla nån annan för dum!

Om man är nöjd med sig själv blir man tydligen lyckligare, gladare och så lever man längre! Vad bra. Alla överviktiga - lyssna på det rådet. Bara ni är nöjda med era 300 extra pannor så lever ni längre.. That´s it. Käka på donken varje dag.. För bara ni är nöjd med er själva så kommer ni leva längre!
Min åsikt ÄR. Om du går ner i vikt så lever du längre, för det är vansinnigt farligt för hälsan att vara överviktig. Det är en av sveriges vanligare åkommor nu för tiden, vilket är förjävligt.

Nej, det jag skrev är inte det dummaste jag nånsin hört. Men ditt inlägg kan eventuellt vara det!

Du bör eventuellt ta bort din länk till mig.. hur hamnade den ens där i första hand?


Jag borde skämmes tamefan!

SKÄMMES!!!

Jag är sån förfärlig hycklare så jag vet inte ens vad jag ska göra av mig själv. Jag skäms!

Annars är det nog ungefär 5 grader varmt här inne i mitt hus idag, det är lite stelt att skriva på tangentbordet faktiskt. Det går som...sakta? Jaja, jag blåser på dom och hoppas på det bästa..

Min mamma har ett förskräckligt i-landsproblem. Om jag skriver det här så blir hon säkert jättearg, så jag låter det vara. Jag kan inte annat än att skratta åt min mor. Det får man inte göra, men det gör jag ändå!

Så, helgen har varit som vanligt. Jag har inte gjort ett skit. Kom hem i fredags, drack några cider och åt lite mat. Var till Adam och Lovisa en sväng och sen hem och sov. Adam och Lovisa kollade för övrigt på ungefär det töntigaste jag nånsin skådat i filmväg. Det om det.
Lördag. Gick på långpromenad med Salka. Hem och åt. Satt vi datorn. Åt middag och drack vin. Var till Siw och drack kaffe och whiskey, sen hem och skulle se på vingar av glas med mamma... Men den orkade jag inte se klart, så jag bestämde mig för att spela lite yatzy istället.. Men eftersom min dator tyvärr lider av nåt obotligt så stängde jag av skiten och gick och la mig..
Idag har jag försökt massa saker med datorn hela dagen, men eftersom den som sagt inte är riktigt kry så går det inte..
Slutsats av helgens bravader: JAG HATAR MIN DATOR!!!!

Jag hoppas verkligen att dell skickar min nya NU!

På Torsdag börjar Lovan jobba igen och då ska jag reta henne hela dagen för att:
1. hon är inte längre i thailand. Vi andra har iof inte varit där överhuvudtaget, men iom att vi har fått vara hemma så vet vi ju inget annat. Lovan får gå från mååånga plusgrader till det här!! moahahaha
2. Mr B kommer snart till henne på salongen, och eftersom jag numera vet att han har haft en dålig upplevelse med en frisörelev så kan jag gotta mig hur mycket som helst i att han regelbundet kommer att gå till henne och att han aldrig nånsin kommer att boka en tid hos mig... ÄVEN om Lovan erbjuder gratis behandling i två år!moahaha
3. Önskar att jag kunde säga att färgen var en enda röra, men det är den inte. Faktum är att det är nog bättre ordning med alla produkter och allt än det någonsin har varit, så det går ju inte. 
 
Jag och Lotta kan nog dessutom hitta på nåt annat skojigt att retas med (nej jag är inte bitter för att Lovan ligger på en strand och sippar på en paraplydrink när jag själv sitter hemma med så kalla händer att jag knappt kan skriva på datorn)

Ringde även Maritta och frågade hon fröken behagade att följa med på en promenad. Men hon var minsann i stockholm och tyckte att det var viktigare än att vara med mig och Salka. Det ska vi komma ihåg..

Fan vad jag är ointressant. Ska sluta plåga er stackars läsare nu!

HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS på det här nu! Det låter ju ONEKLIGEN helt perfekt. FABULOUS!

Nej, världens största kopp te vore väl kanske på sin plats, innan jag lägger mig ner och dör av köldskador!

.Söndag.

Ja, det var ju ett tag sen jag skrev nu kanske..
Nu är dator iallafall beställd och jag hoppas att dom behagar att skicka den snart.

Jag känner exakt NU att jag inte har nåt intressant att skriva, så jag skiter i det.

Vi saknar inte dig heller Lovan !! Min liten skickar en puss tillbaka till din liten.

nej, men träng dig gärna! Det är okej..

Varje morgon är det EN människa som tränger sig i busskön (förutom dom som kommer med kälarnebussen där alla tror att dom får göra sig en egen kö)
... men hur som helst. Denna NÅGON står längst bak varje dag, eftersom DEN måste fylla på nikotinlagret, jag menar klockan är ju redan 06.35 och DEN har väl bara bolmat en cigg eller två på väg till bussen) Sen när bussen kommer tror h*n att det bara är att gå förbi oss som står i kö. Also, ursäkta, men antingen slutar du stå och röka i hundra år eller så kliver du på sist eftersom du står SIST varje dag?!?!?! JAG BLIR AAAARRRGGG!!!!
Imorron ska jag fälla krokben för dig så får vi se vem som kommer in sist i bussen.. Jävla idiot!!

Nu ska jag klippa Salkas klor.. ojojoj..

TACK!!!

Först och främst! TACK Tina för att du gjort min blogg så fin. Jag blir alldeles imponerad! Nu är det lika tuff som jag är.. Satt och körde med Tina hela kvällen igår, jag var skitjobbig. men nu är det fint!!

Förlåt Mikke, jag ska hädanefter stava ditt namn rätt. Tack, jag har ritat döskallarna själv.

Idag har jag lagt in alla produkter i datan på jobbet. Det var skitjobbigt för att det är nån jävla idiot som  packat in alla produkter på lagret jävligt dumt så det blev fel hela tiden. Jag säger inte att det var jag som packade in dom, MEN DET VAR DET! Var ganska lej på mig själv, eftersom jag trott att det var en mycket bra idé att ställa sakerna som jag gjorde.. wää..men nu är det färdigt. Imorron ska jag tyvärr ta itu med färgen, och det är en miljon grejer. hahaha
För övrigt så blockade jag till på bussen idag och vaknade när alla höll på att kliva av på busstorget i stugun. Paniiik! Och där satt jag utan skor och jacka. Det här har inte hänt sen tiden när jag jobbade i Stugun och åkte 7 från stan.

Idag saknade jag Lotta när hon gick hem tidigt. Det var mkt tråkigt. Och blo på fingre har jag å!

Nej, det här går inte. Ville bara mest visa att jag levde eftersom jag varit lite halvklen att blogga på senaste. (eller ja, jag skrev in igår, men man vet ju aldrig)

BTW? Nån som har en lägenhet till mig? Den måste vara central

en bra helg.

Den här helgen har varit en mkt trevlig helg!
I Fredags åkte jag hem till Stugun, åt god mat hemma hos mamma och sen gick jag till Sara och spelade kort med henne, Marita och Micke! Jag vann på hjärter! Skrällskrällskrällskrällskrällskräll

Sen på lördan åkte jag in och färgade mamma och sen träffade jag min Saya som hade kommit hem från stockholm i helgen. Vi åkte hem till henne och åt gott kött med pärgratäng och drack rödvin. Sen började vi drack lite cider och kom på att vi skulle gå ut lite hastigt och lustigt. Så det blev en mkt trevlig spontan utgång.

Saya blev dock grisfull så vi tog en taxi hem och sov.

Idag var vi först på donken och var tjock litegrann, och sen åkte jag hem till Niklas och träffade han lite. Underbart och jobbigt.. Fan

Nu ska jag dricka upp min glögg och sen är det dags att sova lite..


Jihoo

Idag är dagen med stort D! Idag är Dagen när jag får träffa SAAAAYYYAAAA!!!!!!
Vad har hon i stockholm att göra egentligen? Det har jag aldrig förtått. Ge henne ett skitbra jobb i stan så hon vill stanna här, med mig..

Nu ska jag duscha sen åka till stan och färga mamma. Och så ska jag köpa ett nytt koppel till min hund så att hon ej smiter, den odågan!

Hej

För att jag vet att ni älskar...

1. Värsta känslan?

Hopplöshet

2. Bästa känslan?

Lycka

3. Din första tanke när du vaknar?

Ska jag vara helt ärligt som man ju ska vara, så tänker jag inte mycket alls när jag vaknar.. Inte nu när jag vaknar så tidigt.
4. Vilken ringsignal har du på din mobiltelefon?
Nån Cash-låt. Kommer faktiskt inte ihåg vilken. Primo Victoria när Niklas ringer.

5. Har du någonsin varit kär?

ja

6. Vad har du på väggarna i ditt sovrum?

En bild som jag ritade när jag var tre. en bild på Lars Frölander. och lite annat rat tror jag. jag vet faktiskt inte 

7. Vad har du under sängen?

Damm och kanske Salka ibland.
8. Ser på?

Desperate, prison break ja.. och sånt..
9. Lyssnar på?

Metallica och massa annat bra.. 

10. Skriv nått smart!

Nej det tänker jag inte..
11. Om du fick träffa vem du ville död eller levande, vem?

Johnny Cash tack..
12. Vad stod det i ditt senaste mottagna SMS?
"Vem faan haha ****** eller? Ah roligt vad ska ni hitta på då? utgång? 

13. Vad vill du bli när du blir stor?

Lycklig
14. Hur skulle dina vänner beskriva dig?

Förmodligen som galen i huve! 

15. Vilket är ditt lyckligaste ögonblick?
 

16. Vad skulle du vilja vara världsmästare i?

Allt!  

17. Vilken kroppsdel klarar du dig utan?

Ja, jag är ju ganska glad att ha alla jag har faktiskt.. Jag väljer att inte offra nåt idag. 

18. Vilken superhjältekraft vill du ha?

Läsa andras tankar
19. Vad är du beroende av?

Inget speciellt så.. kärlek kanske.. 

20. Vad skulle du ta med dig till en öde ö?
Min rosa laptop


Moahahahaha

Fucking Fabulous säger:

ja igår va?

MaRITa säger:

jaha jag e dagavild

Ja, för övrigt så är Marita DAGAVILD!!!
Själv är jag dagavill ibland, men det är mest när det är sommar. Hej


Sa jag det?

Sa jag förresten att jag beställde mig en bärbar dator igår... eller var det i förrgår?

Det var ett mycket stressande moment. Först så valde jag dator, bad Adam kolla på den, Adam sa att den var bra, jag gick hem, tryckte på beställ.. trodde att det var klart.
men tji fick jag!
Sen minsann skulle det göras en massa tillval och man skulle klicka i en massa saker. Jag är övertygad om att jag har blivit lurad nu! Iallafall så beställde jag illa kvickt eftersom det skulle ta 7 veckor att få den stog det. Sällan Stellan! Sista november skulle jag få den.. och det.. det är bannemig snart!

kuuuul

Onsdag

Ja jag vet, jag är så pass påhittig att jag använder veckans dag som rubrik. Men eftersom jag sätter mig på en buss som går 06.40 varje dag så har jag rätt att slippa tänka.. zip it! (inte för att nån hade sagt nåt, men jag har rätt att gnälla på mina tidiga mornar)

Så. idag lyckades jag iallafall undvika alla jon på bussen.. Lyckades hitta en helt okej ställning i bussen. Men tanten framför försökte förgäves luta tillbaka stolen mot mig. Men also, ursäkta tanten. Men för det första, har du aldrig åkt den här bussen eller? Det är den sämsta bussen som finns och det går inte att fälla ner mer än 3 cm. Och för det andra, måste du försöka klämma fast mig?
Hur som helst så klämde jag fast ena benet mellan de två sätena framför och andra foten låg på sätet. mycket bekvämt måste det ha varit (eller iallafall helt okej) för det tog inte många kilometer innan jag blocka till.
Så, imorgon ska jag följa efter en person. Måste undersöka!

Var och kollade på lägenheten idag, men den var INTE värd 300 tusen, så det blir inget av det.
Och så träffade jag Niklas en sväng. Det gör fruktansvärt ont samtidigt som det är det bästa som finns! När han kramar mig... Det tog två sekunder från att jag öppnade dörren tror jag, så kom tårarna. Sen visade han mig bilder i soffan och allt kändes som förut. Eller nej, inte som förut. Det känns jättekonstigt att vara gäst i sitt "hem". Inte mitt hem nu, men jag har ändå bott där. Kommit hem dit varje dag efter jobbet. Fy fan! Allt jag vill är att jag och Niklas ska få bli gamla ilag. Att vi ska vara lyckliga tillsammans!
Mitt hjärta tillhör dig, Niklas!! Du är mitt allt...

Så, imorron ska jag till Sundsvall på visning och det ska bli grymt roligt. Sen sover jag hos syster Lovisa. Och snart kommer min bästaste tjej hem! Saya min pingla. På Lördag ska jag åka in till stan och träffa henne. Vi ska kramas hela dagen!

Jag och Lotta saknar Lovan! Mkt!

Du, jag finns här för dig.

Tuesday bloody tuesday

Idag gick inte allt som planerat. Hoppade på bussen, satte mig (läs halvlåg) mig till rätta och skulle sova en stund. Ja, som bekant så gick bussen kl. 06,40 och det är ogudaktigt tidigt för mig! Men när jag precis skulle somna, så kom det in ett gäng jon i bussen och satt och snacka heeela vägen. Med världens jobbigaste röst. Trodde seriöst att jag skulle dö. Jaja, utöver det så har dagen varit helt okej. Trött, men det funkar.

Ni är det äckligaste och mest tragiska som gått i ett par skor. Grattis!!

Dags för desperata!

Första pendlardagen!

Ja, och igår kunde jag inte sova. Hade druckit kaffe och låg bara och tänkte på Niklas. Till sist somnade jag, X antal timmar senare än vad jag har planerat. Det hela resulterade i att jag försov mig en halvtimme. Jaja, hur som helst så löste det sig eftersom jag fick åka med snyggingen Frida till stan.

Det känns ju förstås lite besvärande, men jag är hoppfull att snart ha nånstans att bo.

Ibland kan man inte heller låta bli att undra när jag och de snygga tjejerna Lovisa och Lotta ska gå på after work igen. =)


Söndag.

Ja, då var det söndag och jag ska kolla hur överjävligt tidigt bussen jag ska åka med går imorron. Det känns som att jag inte vill kliva upp tidigare än tuppen själv.
Men hoppas på Jörgen att han har fixat lägenhet åt mig imorron.
Och Lovan ska åka till Thailand imorron. Vad hade hon där att göra? Dessutom har jag förskräckligt konstig längd på håret uppe på huve. Det får vänta nån vecka då. Jag har ju sett ut som ett jon förut, så jag klarar mig tills Lovan kommer hem.

Jo, Lovan. Det hade komme nå djävulska med snö när vi gick hem. Märkligt. Och halt.

Nu ska jag snoka vidare och sen ska jag gå till pappa Mårten och dricka en kopp kaffe och gnåla åt mig en dator tror jag.

Ha ne


Bloody Booz!

17,22
"Tja... Har nyss vaknat och släpat mig till soffan... vad fan hände igår? Tror jag ska spy lite... Hur har det gått för du då?"
Ja, och ska sanningen fram så var det en jävligt bra fråga. Tror att vi blockade till bra nog igår. Sladdade omkring på  hala klackar i snön. Först det där farligt billiga på G3. Sen rasslade vi in på Mark Twain en sväng. Nu såhär i efterhand kommer jag även ihåg att det  var en vakt som drog med mig och Lovisa ut och frågade hur mycket vi hade druckit. hahaha. Sen sladdade vi vidare på Olearys.. Mkt märklig kväll..

Dagen har i övrigt ägnats åt att flytta. Mamma tyckte att jag luktade läckert. Gammfylla.. Sen har jag varit klen mest hela dagen. Var till Eva och Lars och åt nu vid sex-snåret. Drack en martini och en cider. Så nu känns det i ärlighetens namn lite bättre. Och snö har vi. Jihoo! Hoppas att den har anständigheten att ligga kvar. Salka tycker att snö är smaskens!

Jag ska samla lite kraft och försöka göra nånting åt styggelsen till blogg som jag har. Jag fattar fan inte hur man gör.
Nu ska jag fortsätta spela yatzy, som för övrigt inte heller går särskilt bra.

Älskar och saknar dig Niklas så att det gör ont. Kom tillbaka.

RSS 2.0