17/6 2016

 
Invägningen i Måndags gick bra. Uppstyrd kost = 66.8kg. Bra! Blev förkyld när vi var på våran minitripp förra helgen och det håller i sig än. Den har bestått av olika stadier. Först halsont, som jag trodde var pollenallergi. Sen blev det snorighet. Sen bihålor och feber. Sen tillbaka till snorighet och sen tillbaka till halsont? Alltså, vafan? Det började med Adam, sen blev det jag, sen till Danne och sen til Astrid. Helt galet. Det här har ju iallafall gjort att all träning har uteblivit. Vi var iväg på en tvåtimmars promenad i Söndags iof, men det var mest bara för att det var sol.
 
 
<3
 
En bild från i Lördags när vi var fixade för att gå på kalas. Astrid har på sig en tjusig byxdress som hon har fått av Marita, Stella och Lars. 
 
Nu ska jag göra Buffalowings och kycklingklubbor och tagga inför match tills Danne kommer hem. Hejja Sverige!

8/6 2016

Så blev det dags för den helg vi väntat på sedan i julas. I onsdags så var vi av någon anledning in på metallsvenskans hemsida och inser att de har en åldersgräns på 13 år. Jag mailade för att kolla om vi kunde ha med oss en liten Astrid med hörselkåpor. Den gubben gick inte! Paniken som uppstår!
Det hela löste sig galant dock. Skeppade in Adam från Uppsala så fick han agera barnvakt medans vi var och konsertade.
Bilresan ner gick utmärkt. Det var lite annorlunda att resa med Astrid, men det gick jättebra. Hon kollade dock på så mycket Babblarna att jag har så slut på surf att jag inte ens kan kolla instagram när jag inte är hemma =)
 
Vi började på Elite i Örebro en natt, sen åkte vi vidare till ett annat hotell lite utanför. Det var 32 grader varmt och vi fick lite panik för Astrids skull. Det fick bli några bad i handfatet för att svalka sig. Det andra hotellrummet var så sjukt kvavt att det var vidrigt. Astrid fick känna på gräs med bara fötter och äta vaniljglass för första gången. yum!
 
Adam kom på eftermiddagen så jag åkte och hämta honom på tågstationen och sen bar det iväg på hotellrummet för lite fix och sen middag ute på stan. Vi hamnade på en italienare och käkade pizza. Upptäckte sen när vi gick på konserten att om vi bara hade knatat på en halv minut till så hade vi kommit till en tapasrestaurang som såg väldigt trevlig ut. Surt! Jag har ätit så mycket skit i helgen att en viktuppgång är ett faktum. Det är bara att ta nya tag!
Inne på området gled vi fram till våran kompis Daniel som stod där och sålde sin bärs och fick en sån i näven fort som ögat. Lyxigt!
Konserten var jättebra. Mitt i konserten tog papa Emeritus och svidade om till frack. Det var oväntat! Danne fick höra sin favoritlåt så han var nöjd. 
På vägen hem såg vi en grävling och jag skavde bort allt skinn på lilltån.
 
På Lördagen åkte vi och hämtade Adam hos Jocke och sen åkte vi till Uppsala. Vi passade på att stanna där en natt. När vi kom fram bytte vi om och sen tog vi en promenad för att spela ett parti minigolf. Jag förlorade i vanlig ordning. Jag blev även skitarg i vanlig ordning. 
Astrid fick träffa Milton, och det var ju till synes succé. Hon passade även på att kitta upp garderoben lite. Rammsteinbody, metalicabody och en annan som det stod "I´m only crying because you´re ugly" (pappans val).
Det har varit en trevlig helg. Kul att vara på vift, men alltid skönt att komma hem och vara på hemmaplan igen.
 
För den intresserade gick jag från 67,8 till 69,3 pga skitmat. Det var väl självaste fan!

1/6 2016

 
Long time no see.
 
Jag har ju alldeles glömt att uppdatera er i viktfrågan, men det har inte hänt så mycket mer från första veckan. Något halvkilo ner per vecka för oss båda, och nu har Danne varit i Skottland den här veckan. Jag kan ju inte gärna väga mig själv. Sjukt dålig tävling blir det av det.
 
Nu har jag iallafall lagat alla mina tänder. Det blir en kostsam och smärtsam historia det här innan det är klart. Framförallt så var jag till tandhygienisten sist och det var ingen rolig upplevelse. Förutom att det gjorde jävligt ont när hon petade ner sin krok i tandköttet, så påtalade hon att jag hade påbörjan till tandlossning. Det kändes fantastiskt. 
Det är helt galet att tänderna kan vara sån klassfråga. För oss som har två löner in i hushållet (även om en råkar vara föräldrapenning från snålkassan just nu) lär det ju ordna sig, men för de som kanske är ensamstående, arbetslösa, whatever. Ska deras tänder få ramla ur truten? (Ovanligt röd tanke av mig, jag vet)
Såhär kan vi ju givetvis inte ha det, så min munvårdsrutin just nu är helt absurd. 
Först borstar jag med vatten, sen tandtrådar jag. Sen borstar jag med tandkräm med vanliga tandborsten. Sen borstar jag med tandkräm med en minitandborste. Sen har jag ett tortyrredskap i gummi som jag gnussar mellan tänderna och det gör skitont och blöder massor. (nåväl..). Sen sköljer jag med flour.
Idag har jag även påbörjat en provperiod med oil pulling.
Det går helt sonika ut på att man tar en tesked (egentligen en matsked, men jag fattar inte hur det ska gå till) kokosolja i munnen och gurglar runt den i 10-20 minuter tills oljan blivit mjölkvit. Det ska dra ur bakterierna ur munnen och motverka inflammationer i tandköttet, vilket är vad som orsakar framtida tandlossning. Ja det är skitäckligt iallafall, men om det hjälper så kan väl det vara en idé.
Min tanke är iallafall att tandhygienisten ska bli väldigt impad av min förbättrade tandstatus nästa gång jag kommer dit.
 
I övrigt så tycker jag att vi har väldigt trevligt väder. Astrid är lite förvånad tror jag. Hon är lite gnällig och jag gissar att det är för att det är varmt. Det vart ju utomlands nästan! =)
 
Nu håller vi på och längtar efter pappan som är på väg hem!

RSS 2.0