Frid på dig dyngfitta

Nu är jag hemmaaaaaa!!!

Ett halvår med bokstavligen talat blod, svett och tårar.... nu är det klart...

Imorron ska jag in och städa in mig i lägenheten och sen så ska jag på fotografering på salongen och kolla kassan och dylikt tills på måndag då allvaret börjar! jiho!

Allt jag till synes har att säga för tillfället är: Frid på dig dyngfitta.. och hööö

Tjarå

11 dagar kvar.

Kan inte för allt i världen fatta att det går så jävla fort! På riktigt. Jag hinner knappt med.

Det känns som att det var igår jag tog mitt pick och pack på släpvagn och for till övik i kylan. Det känns även som att det var igår jag flyttade ihop med två tjejer jag inte kände [Hade träffat Petra en gång och fikat]..sen satt vi här... Söndagen den 21 Januari och allt var helknäppt. Vi gick ner på stan för att se hur lång tid det tog ner. Sen gick vi hem och satte oss framför teven och såg en sämst film.

22 Januari fyllde jag 20 och för första gången fick jag inte fika på säng. 22 Januari var första gången jag var inne på Ann Pettersson Hair Design School. Det var alltså snart 5 månader sen jag fick mitt saxhölster. Jag hade also egentligen inte hållt i en sax innan.. Nu ska jag börja på salongen om 16 dagar och klippa mängder av kunder varje dag.

Förra veckan kom det in en tant till mig och ville klippa sig kort.. Jag tänkte väl att kort kan jag väl fixa, det är väl inget värre problem...och börjar klippa... och klipper och klipper och till sist lyckas jag få till en väldigt väldigt ful frisyr.. Så jag tänker att nu jävlar är det kört... och fortsätter klippa... Och klipper lite till, och sen är det knappt nåt hår kvar. Ropar på Katja som kommer och försöker rädda situationen, men det är som hopplöst. Till sist måste jag säga:
"Katja, kan du hjälpa mig med en produkt" ursäktar mig åt kunden och går in i färgköket.. Där bröt jag ihop och la mig på golvet och trodde att döden var nära.. "Det ser ju förjävligt ut" säger jag... "jaaaa" svarar Katja.
Till sist fick Pia komma och försöka lösa problemet. Det var en liten katastrof. Så nu har jag kundskräck. Vågade knappt klippa sista kunden jag hade på skolan.

På måndag kommer en kille från norge och ska ha exstensions med oss... På tisdag, onsdag och torsdag ska vi ha lektion med Joakim Roos.. OMG!!!!!!!! För er som inte vet [vilket ni faktiskt förmodligen inte gör] så är han en av världens bästa frisörer. Han håller just nu på tränar Kinas landslag inför VM... Och han kommer till oossss!!!
Sen är det som över... känns det som... Ska bli skönt att komma hem, men samtidigt så kommer jag sakna de flesta så sjukt mycket. Att inte få träffa Malin varje dag. Att inte kunna ringa henne och fråga om hon ska med på en promenad.. Det är bara så fel att tänka sig, när man har träffats varje dag i ett halvår.. Eller lilla Linda som sagt, som flyttar tusen mil från mig och vi har ändå bott med varandra. Ätit tillsammans, tröstat varandra, sjungit "nu grönskar det" med stämma, tvättat, gråtit, skrattat... Sjukt..

Om det går som det ska nu så blir det en plutt snart :D Lyckaa!!

Nu ska jag gå och vara med tant krüll

RSS 2.0