...

..För att undvika den något otrevliga stämningen som blev nu tycker jag att vi sjunger en sång tillsammans (bäst är väl att jag tar en svensk sång, som den landsförrädare och nazist jag är, hur nu det hänger ihop)
 
Here it goes (obs! Utlandsspråk. Förlåt sverige)
Här dansar herr gurka både vals och mazurka.
Här dansar herr gurka både vals och mazurka.
Gröön är herr guurka, grön är hans brooor. Båda har strumpor, men ingen har skor!
 
Känn friheten att sjunga den fina sången så många gånger du vill. Förslagsvis så många gånger att du känner lugnet.
Alternativt tills du inte längre känner behovet att kalla någon landförrädare OCH nazist. Hur går det ihop? Återkom och bestäm dig. Antingen får jag nog vara nazist ELLER förrädare. Inte båda.
 
Rövhatt!
 
(ps. om du icke landsförrädare och förmodligen Sverigedemokrat skulle veta vad mazurka är för dans så berätta gärna det. Är det en svensk dans eller är det en sån där utlandsdans? tacksam för svar)

Oh lord!!

Fick en intressant kommentar till mitt förra inlägg. Jag bjuder på det här:
 
"Du är en värdelös människa, en förrädare som sviker sitt land. Jag hoppas att du får slava under islam, det förtjänar du.

Du är en NAZIST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
 
*kommentar redigerad. Utropstecken nedkortade med ca 90%
 
Jaha, hur ska vi nu förhålla oss till det här?
Uppenbart har jag gjort någon väldigt upprörd. Hur kan detta komma sig?
Jag vet inte riktigt vad jag har ställt till med för att bli en värdelös människa. Jag vet inte riktigt varför jag sviker mitt land. Jag förstår inte varför jag borde få slava under islam, eller för den delen hur man gör. Och jag förstår inte på vilket vis jag är en nazist.
 
För att börja med första frågan: Nej jag är inte värdelös. Jag har vänner och familj som jag tror uppskattar mig för den jag är, och förhoppningsvis ser någon form av värde i mig.
 
Andra påståendet kan jag inte försvara eller förklara, då jag inte vet på vilket sätt jag sviker mitt land.
 
Om du som kommer med dessa fånigheter vill förklara dig så går det väldigt bra. Ännu mer anmärkningsvärt vore det ju om du gjorde det med en underskrift av ditt namn, men det vet vi ju alla att det inte kommer att hända. Rasisttroll (ja jag tror ju att du är ett sådant från twitter) kan sällan stå för sina åsikter med namn.
 
Ni är så jävla fega!! Du är naturligtvis välkommen att tycka vad du vill om mig, men om du inte gör det med ditt egna namn så kan jag tyvärr inte ta dig på allvar. Din patetiska stackare.
 
Fast återkom gärna, jag är sannerligen intresserad av på vilket sätt jag är nazist och landsförrädare. (väntar med spänning)
 
Och till er andra som inte tycker att jag är landsförrädare, nazist, värdelös människa och någon som borde slava under islam (?) som kanske undrar hur jag mår.
Jo, tackar som frågar, jag går obehindrat förutom i trappor. Det har jag fortfarande lite problem med. Annars är det fina fisken.
 
Ni andra, hoppas att ni hade ombyte med er.
 
 

RSS 2.0