30/5

Jag var på återbesök igår efter operationen. Min läkare sa att jag kunde hoppa ur byxorna, så jag ställer mig upp och börjar knäppa upp. Plötsligt var jag inte helt säker på om han faktiskt hade sagt att jag skulle klä av mig.
- Visst sa du att jag skulle ta av mig byxorna va? ..så du inte anmäler mig för sexuella trakasserier?
 
Haha, faan vad roligt om han faktiskt inte hade sagt det, och jag hade tagit av mig brallorna ändå.
 
Hur som, det blir en ny operation efter sommaren. Så kan det gå. Denna gången blir jag ju förberedd iallafall och kan boka bort en vecka själv, fixa hundvakt, laga matlådor att värma, tvätta alla kläder, städa.
Ja det här blir bra det. Så kan det gå när man är en lattjo faster...

Nässpray

Jag misstänker att jag har blivit utsatt för ett hatbrott. Att jag har fått ett straff. En hämndaktion.
 
Jag skulle gå och köpa mig en nässpray och ögondroppar för pollen inna jag började känna av det. Frågar apotekstanten om dom har en som är grön förpackning med en brun flaska. Hon hade inget sådant hävdade hon och rekommenderade istället en kortisonspray. Jag vill inte använda kortison. Jag vill DEFINITIVT inte spruta in kortison i näsan 2-3 gånger om dagen från början av Maj till slutet av Augusti. Jag tycker att det låter som en direkt dålig idé.
 
Jag märkte att apotekstanten verkar lite stött över att jag inte vill det. I ett något kränkt tonfall säger hon:
-Ja men det finns ju inget annat.

Jag tänker att jag ska försöka lugna ner apotekstanten lite, och säger att det blir nog jättebra med antihistaminsprayen (för övrigt den enda antiH som finns, sen fanns en uppsjö av kortison)
Det är dock för sent. Skadan är redan skedd. Hon är redan upprörd. Litegrann som att jag förolämpat henne personligen. Kanske är det hon som har uppfunnit kortisonspray, jag vet inte.
 
- Men det är ju pollenallergi dom är till för (Något upprörd nu)
- Ja fast jag vill inte ha kortison, jag tar den andra.
 
Frågar om hjälp med ögondroppar, men vid det här laget antar jag att hon är så pass upprörd att hon inte har någon vidare lust att hjälpa mig nåt mer. Jag tar en av samma märke som sprayen. Det måste ju bli bra.
 
Nu, till det ska skulle komma till. Spraysatanet bränner i näsan så jag börjar grina varje morgon när jag tar den. Nu de senaste två dagarna har det känts som att jag liksom har snytit ut hjärnan en bit ut i bihålan och att den snart kommer ramla ut under en extra intensiv nysning, eller liknande.
Kan hjärnan ha frätts? Kan jag måhända ha fått kortison ändå, på pin tjiv?
 

InnerJoy

Har precis avslutat första passet som instruktör uppe på InnerJoy. Det gick ju alldeles utmärkt det där. Skoj var det!
 
Alltså livet är inte så tokigt idag.
Solen skiner.
Kul träning med roliga och glada deltagare.
Och så har jag köpt nytt schampo som luktar D-e-l-i-c-i-o-u-s! I´m telling you.
 
Förra veckan var jag utan schampo så till den milda grad att jag fick ta Salkas. Nog för att hon har finare schampo än många andra svenssons, men det blev nog allt lite kärvt håret. Nåväl, inget som inte lite inpackning rådde bot på.
 
Nu gott folk, ska jag äta korvgryta.

RSS 2.0