Ful?

Jag och Lovisa hade en teori förut. Det var mest Lovisa som hade teorin (eller egentligen var det helt och hållet Lovisa som hade en teori). Den gick ut på att vi skulle ge fula killar en chans. Det lät ju lite vänligt och sådär. Lovisa har även fullföljt det hela.
Alldeles nyss kom jag på att vi ska inte alls ge fula killar en chans. Man kan ju inte vara ilag med någon som man inte är attraherad av, och således inte tänder på. Vilket tråkigt förhållande. Vad jobbigt att presentera sin fula pojkvän för kompisar och familj.
Dessutom måste vi ju lämna dessa fula killar till dom tjejerna som faktiskt tycker att dom är snygga (jag och Lovisa har tillexempel väldigt olika smak)

Så ful...? Gå vidare... gå vidare

DRAMA!!

Här sitter man i godan ro och kollar på wallander. Plötsligt hör jag hur någon rycker i dörren (som tack och lov var låst) och sen springer.
Jag känner mig lite tagen av situationen och kom mig inte för att gå och titta i fönstret på en gång.
Nu ligger jag i sängen, jag måste erkänna att jag är på lite helspänn. Jag är utrustad med en kökssax och funderar på var jag ska hugga om denna någon kommer tillbaka.

Note to self: Bakfylla och tandgnissel. Well, not so good.

Blir man ens brydd?

Igår var jag först på middag hos Lars, sen var jag och Lovisa iväg och skulle dricka en rom & cola hos Niklas. Han hade med sig en kompis från stockholm.
Kompisen hade tränat in en trix med hunden (som vi aldrig fick se visserligen) och rätt vad det är säger han:
"LINA! Är du beredd?"
Och ja det var ju. Jag trodde att jag skulle få se trixet. Det var inte det jag skulle vara beredd på däremot, utan han skulle kasta en dockhuvud (ja jag vet inte vilket makabert öde den där stackars tomten har gått till mötes. Jag misstänker hunden) Genom luften kommer huvudet flygandes och träffar mig på näsan. Ja, det gjorde ont men jag tänkte inte mer på det...förrän jag klev upp idag.
Jag har alltså ett blåmärke på näsan och jag hoppas verkligen att det går att sminka över imorron när det vankas scenframträdande!

Och btw! Trevligt att du är tillbaka Magnus! Jag har funderat vart du hade tagit vägen!

aa just

Kycklingspett var ordet jag sökte. Inte kycklingpinne.

[var det nån mer än jag som tänkte på en sån där korv på en pinne som dom där crazymaniac americans äter?]

statusuppdatering

Håret: Lockigt.. Däremot nyfärgat och nyklippt
Koffeinbruk: Hög
Nikotinbruk: Hög
Kropp: Träningsvärk, stel och en ökning efter dagens pass på 1hg
Jobb: Segt
Promenad: Ja
Hund: Ligger stilla och vilar på mitt ben
Ont: I huvudet efter tandgnissel (note to self: Sluta!!)
Frukost: smoothie jordgubb/hallon, ägg
Lunch: Kycklingpinne
Middag: Naturgodis
Dagens bästa: Lovans hembakta bröd som hon hade med sig på jobbet
Dagens sämsta: Slog vristen i elementet när jag skulle duscha
Ledsen: Ja, rev sönder mina favvojeans imorse
Imorron: Fredagsdans

Nu ska jag berätta om den pinsamma händelsen. Och jag vet i förväg att det inte kommer att bli lika roligt när jag skriver det som det egentligen var.
Mamma och jag står på domus, hon ska till bussen och jag ska in på affärn. Rätt vad det är så kommer det en tjej och ställer sig framför mig och vinkar. Jag inser att jag inte vet vem det här är, men man får inte vara otrevlig. Agerar blixtsnabbt och säger:
- Jaaaa heeeeej!!!
plötsligt kommer jag på att jag inte alls känner henne och att hon står och vinkar till en tjej bakom mig. Varpå jag säger: "eller.. jaha"
Tjejen säger.. "ööh ja heej.. eller ja"
Sen vågade jag inte gå och handa på domus, jag fick gå på hemköp istället. Allt för att undvika att behöva ställa mig bakom henne i kassan.

Ja ni ser.  Inte alls roligt i skrift. Men fråga mig nästa gång ni träffar mig så ska jag berätta det med rätt tonfall. Det blir roligare så.

Har fått lite roligt på NK också som jag slänger upp sen.

Hej


Lovar statusuppdatering ikväll plu

7be8fb0095f70bb56bbbc72ea784c3dd.png

Kolla varifrån!

Lovar statusuppdatering ikväll plus pinsam händelse (nä skräll) lite dålig uppdatering här.


En skum sak hände...

Lite bakgrundshistoria:
Dom har skickat ut några lappar som man ska klistra upp på dörren för att ge nån fullmakt att gå och installera nåt. Jag sätter aldrig upp nån lapp. Förut av den enkla anledningen att jag inte hade nån tejp. Nu har jag tejp men sätter inte upp lappen på dörren ändå.

Hur som helst.
Innan jag skulle gå på jobbet idag plingade det på dörren. Där stog en gubbe.
Gubben: Hej, jag tänkte höra om du ville ha nån hjälp att koppla in boxer?
Jag: Men... jag har ingen boxer
Gubben: Nej men om du ska ha sen.
Jag kopplar blixtsnabbt som den snabbtänkta tjej jag är. Det var ju faktiskt så att dom inte för allt för länge sen var här och installerade så att jag skulle kunna ha bredband i lägenheten om jag ville. Bra inför framtiden påttifall liksom.
Jag: Jaha, ja jag tänkte gå och jobba, men du kan ju gå in sen. Det är lite stökigt men du kanske inte bryr dig.
.. det gjorde han inte.

När jag kom hem efter jobbet så käkar jag lite och kollar på teve en stund. Efter tag märker jag att det ligger nåt på bordet (och ja, det kanske tog en timme innan jag märkte det) En bredbandsswitch och på golvet breve tjockteven ligger en boxer.. MEN HALLÅ? I did NOT sign up for this! Måste jag betala för det här nu? För jag kommer INTE att betala för varken boxer eller bredband om det är det dom har trott.

... får nog ringa telia imorron och fråga vad fan dom håller på med (ja jag fick även med ett bekräftelsebrev på  mina nya grejer. Jag läste det aldrig för jag blev så paff)

Nu till funderingen (eller jag har två faktiskt)
1. Börjar telia få dåligt med kunder som måste göra på det här viset för att få nya?
2. Varför händer sånt här alltid mig?

hahahahahahahaha


RSS 2.0