happy birthday

Det är lite tråkigt det där att man bara fyller år en gång per år.
Jag är inte så förtjust i själva det här med att fylla år, men det är ju roligt att ha kalas. Äta god mat och tårta. Festa med alla mina godingar.
Jag tror att jag ska fylla år en gång till i år. Det blir roligt det.

tvätta?

Jag skulle tvätta igår. Det kan eventuellt vara första gången på 1,5 månad. Det här har inte bara med allmän lurkighet att göra. Jag har bara ingen fritid kvar. Hur som..
Jag slängde i en underklädstvätt. När den var "klar" så tyckte jag fortfarande att det luktade lite gammstrumpa så jag körde en gång till på 90 grader istället för 60. Tyvärr så var det en blå strumpa med i tvätten, så nu blev allt blått.. Eller mer som blåsjaskigt.
Ibland blir jag väldigt trött.

Idag skulle jag organisera lite hade jag tänkt. Det gjorde jag inte. Nån måtta på vuxenpoängen får det vara.
I måndags gjorde jag helt omedvetet ett storkok.

Sanna mina ord, jag kommer att bli miljonär på att laga mat själv istället för att handla lunch varje dag.

welcome back!

Jag har varit utan dator i typ två veckor. Kanske mer, jag vet faktiskt inte.
Det var en väldig massa strul med att få en ny nätadapter (som var vad som var trasigt) men efter lite hjälp från pappa Mårten var det klart. Sen att det tog 9 dagar att få hem adapterskrället, det är en annan historia. (och nej, nästa dator blir INTE en dell)

Nu ska jag berätta vad jag har gjort. Ända sen i fredags har jag diskat.. VARJE DAG!!
Jag har dessutom lagat mat, VARJE DAG!
Dessutom har jag gjort pizza. Och ni vet ju som bekant att jag har lite degfobi (och inte så lite heller) men jag tog i degen, med händerna! Jag hade tänkte att jag skulle plocka med mig färghandskar från jobbet men det glömde jag.
Ja, till pizzan då. Vacker blev den inte, men smaken var det verkligen inget fel på.

Mest imponerande var jag nog ändå igår. Jag skalada potatis, la dom i en kastrull, satte på spisen och gick på zumba. Sen när jag kom hem var det bara att smacka igång kokningen och sen använda min nyinköpta potatispress. mmm
Ja, men jag har faktiskt inte handlat lunch en enda dag den här veckan. Haft med mig lunchlåda varje dag.
Jag börjar misstänka att det snart blir flickvänsmaterial av mig.

På återseende.


Min dator har kajkat så ni vet. Ikväll bli...

dsc00629 (MMS)

Min dator har kajkat så ni vet. Ikväll blir det stadsrunda med brudarna. Mycket trevligt.


Det hände en grej..

Igår var jag hos pappa och drack lite rom och snackade skit en stund. När jag skulle gå hem, för att gå vidare på middag, passade jag på att ringa Lovisa. Knallar nedför Siwbacken och ska ut på hennes gård och då drog Salken till i kopplet (näe, ovanligt att hon drar) och drog omkull mig på isen.
Jag pratar alltså fortfarande i telefon.
"nee Salka sluta draaaaaahahahahahahahahahah jag ramlade hahahahahaaj, du jag gjorde fan illa mig jag måste lägga på. Jag ringer dig sen"
Så nu vet jag inte riktigt vad som har hänt med min armbåge. Trodde först att den var bruten, men har kommit fram till att det är på sin höjd en spricka.
Jag avvaktar tills imorgon. Är det obrukbar då så får jag helt enkelt dra på lassa.

Så jag tänkte såhär. Någon måste ju stämmas för det här. Salka är ett dumt alternativ eftersom jag är hennes förmyndare. Så det får bli Siw som inte har grusat gården. ;)

Jaa och naturligtvis så slog jag i armbågen i bildörren också. Jag höll på att tippa pga blåis och tog emot mig mot bilen med armbågen. Jag riktigt kände hur kanten gled in i armbågen och så knakade det. Då var jag på väg att börja grina pga enorm irritation.

jag håller er uppdaterade.

RSS 2.0