Nu sitter vi på larrys i övik och

MMS

Nu sitter vi på larrys i övik och väntar på mat. Vi har druckit vin. Trevligt


Nu är vi på väg till övik. Börjar

MMS

Nu är vi på väg till övik. Börjar gruva mig lite men det ska bli roligt att träffa alla gamla klasskompisar


Sitter ute i solen i shorts och vä

MMS

Sitter ute i solen i shorts och väntar på kaffe. Det blir nog inte så mycket bättre än såhär. Älska vår


Tvätt-time

Ikväll har jag tvättat fem maskiner, den sista är i tumlarn nu. Det är inte en jättetillfredställande upplevelse att tvätta när man förväntar sig att träffa på Jigsaw nere i förrådet. Det skulle inte vara helt omöjligt. Hädanefter ska jag bara tvätta när det är ljust ute. Hahahaha, vem försöker jag lura.

Nu ska jag snart packa och fara hem till stugun. På söndag åker jag till Övik


Här får du igen för one missed cal

MMS

Här får du igen för one missed call.. I helgen får ni stryk på crash


Polisincidenten..

Tänkte att jag skulle berätta hur det gick till för er nyfikna.

På middagen hos Zalla så vann mitt lag tävlingarna (vad annars) och vinsten bestog av såpbubblor (som jag fortfarande inte har fått upp, tänkte att det kunde vara skoj på krogen) och hubbabubba, som förövrigt kommer i ny utformning nu. Nämligen i ett rör. Efter att jag hade tryckt i mig hela röret och hade ett tuggummi i munnen som var ungefär av samma storlek som en hamster, så skulle jag bara hiva bort röret. Så jag slängde det över axeln och vänder mig om. Då ser jag till mig absoluta förskräckelse att jag har råks på kastat plaströret på en polis. (Såhär i efterhand kan jag ju fundera vad polisen gjorde där, just standing)..
Springer fram och tar upp den och ber om ursäkt. Jag sa även att jag råkade tappa den.
Sen går jag tillbaka till min cirkel. Då ska jag kasta bort röret en gång till och slänger det i mitten av folkmassan som står där.
Då dyker polisen upp bakom mig och säger
"du kanske ska ta upp den där?"
.. jag säger återigen att jag har råks på tappat den och tar upp den. Sen slängde jag den en gång till. IN YOUR FACE!!! polisen.

Torsdag 23/4

Idag gatt jag tyvärr handla toapapper. Det var första gången i mitt liv, och det var även vansinnigt pinsamt. I fem års tid har jag klarat mig.. Mamma brukar handla det till mig. Nu vägrade hon..
Gick in på Domus, såg förmodligen ut som en snattare eftersom jag såg så nervös ut. Rev åt mig en förpackning och betalade kvickt som attan och sprang hem. Jag hoppades för mitt liv att jag inte skulle stöta på nån jag kände på vägen hem.

Annars då sen sist. Ja när jag hade druckit halva den där colan jag skrev om sist så spillde jag ut den på golvet. Sen halkade jag i det. Det var roligt..

Imorron ska jag nog shoppa lite, det har jag bannemig gjort mig förtjänt av!


asbra

Vi har haft en asbra kväll hos Zalla..

Tack hjärtat för en underbar kväll.. Love ya!!

senare på kvällen har jag råks på kastat skräp på en polis och sen så har jag köpt kebab och nu ska jag se på film och sova.. och cola godnatt

Det var så sant. Glömde skriva blo

MMS

Det var så sant. Glömde skriva blogg innan. Ja man är ju inte direkt 20 längre.


I´m alive

Ojoj, jag måste nog meddela att jag lever.
Har försökt mobilblogga lite under påsk men det har inte fungerat. Marita.. varför? jag har lagt in numret en gång till men det funkar inte.

Hur som helst har jag haft en trevlig påsk. Inga missöden.

Vilken tur att jag är omgiven av vackra män. Sebban, fasters bästa kille. Och så nu en ny. Lilla William. Fasters andra bästa kille.

En störig grej. Jag har börjat gnissla tänder. Eller jag har gjort det ett tag, men nu gör jag det heeela tiden. När jag åker buss, när jag kollar på teve, när jag lyssnar på musik (gnisslar i takt) och just nu när jag skriver.
Detta orsakar en massiv huvudvärk. ja, mindre har man ju blivit vansinnig för

För övrigt så har jag kommit på en mycket bra studentpresent till Lovisa. Har tjatat om den hela dagen, och snart kommer jag försäga mig. Måste få berätta för nån.

Godnatt

Vad är problemet?

Om man ber en människa att lämna en i fred. Om man berättar både vänligt men bestämt och ovänligt men bestämt att man inte vill ha nåt med den att göra. Vad i helvete är det för fel på idioten om han ändå inte lämnar en ifred? Allvarligt? Jag kan inte begripa.

Fy fan vad jävla kränkande. Jag förstår att du försöker komma åt mig eftersom du är sjuk i huvudet, och grattis du lyckades. Oroa dig inte. Jag ska droppa bomber, så ingen kommer nånsin släppa in dig igen dina falska jävel!

"antingen så samarbetar du, eller så tar jag det i egna händer..."

Ett basebollträ kanske vore på sin plats att skaffa..


Men herrejösses!!!



Bilden skulle jag egentligen ha satt in innan klockan slog över men jag har haft lite tjorv. Congrats meine kleine freundin.

Dagens i-landsproblem. När jag tjuvtvättade tidigare ikväll så råks jag på tvätta mitt lypsyl. Det var ganska nytt. Fy fan vad irriterande.

Ibland hatar jag mitt jobb. Tillexempel när min nya WESC-tröja blev full i blekning. Den som jag hann använda 2 gånger. 400 kr åt helvete. Vad härligt livet är. Fan vad förbannad jag blir!!!!

Och för er som undrar, så har jag städat köket. Och även lagat mat idag, så imorron har jag en god lunchlåda.

Missär



 

Folk säger att det är synd om barna i afrika, men tänk på mig som måste leva i sån här missär egentligen! Det värsta av allt är att bilderna knappt gör köket rättvisa. Det ser värre ut.. I´m on it.

Söndagkväll..

Nu börjar jag känna viss irritation.

Idag hade jag velat äta pärer, rödbetor, färska champinjoner och morötter i ugn med grovsalt. Till det ville jag ha en stekt kycklingfilé, men vitlök och en sallad med italiens dressing på samt vitlökssås.

Nu går inte det, för veganjäveln som har tryckt i glas i kycklingen, och även för att alla mina andra grejer tyvärr blev förstörda i kylskåpet och nej jag har fortfarande inte handlat ny mat.
Dagens middag bestog därför av en chiabatta med skinka och ost med ett glas cola.

Tack kära kycklingmarodör. Nu kommer jag att dö i näringsbrist också. Det var vänligt.

Och jag har fortfarnade inte fått nåt svar varför vi förstör miljön genom att äta kött. Är det så att det bara var ett "bra argument" att riva till med i debatten köttätare vs. vegetarianer?
Betyder det att det inte finns tillräckligt med argument till varför man inte ska äta kött. Är det därför ni måste ta till med påhittade saker? Jag kommer att fortsätta fråga tills jag får svar på min fråga..

ja det blev lite tokigt..

Fick sms i Fredags om att jag genast skulle komma och dricka grogg.. så det gjorde jag.
Det var sista gången (antagligen inte) som jag drack ikapp med två karlar. Det slutar inte speciellt bra.
Lovisa kom och hämtade mig och vi åkte på fotboll på arenan. Ganska snabbt inser jag att jag inte kan följa med i matchen eftersom jag inte ser nåt. Så jag bestämmer att det är dags för mig och Salka att gå hem

Tydligen så hade jag även ringt Sara och dragit nån kärleksförklaring och hon hade försökt guidat mig hem. Jag kan ärligt talat inte säga vad jag gick för väg hem. Vad jag dock vet är att jag ramlade ner i ett dike. Jag tror att det kan ha gått till som så att Salka drog ner i diket och jag råkade följa efter. Sen gick jag igenom snön (för jag hade även en hög grus i skon) och så ramlade jag. Låt oss säga att peakjackan har gjort sitt för den här säsongen, för den är helt lerig.

Gårdagen var jag väldigt passiv. Fixade mamma i håret och åt pizza, men sen spenderades den mest i soffan.

Mest imponerad är jag över att jag hade sinnesnärvaron att duscha av Salka när jag kom hem när missinassa (eller nej okej. klockan var typ 23) hahahaha.

Nu ska jag ägna dagen åt nåt viktigare

En rolig grej..

Ibland äter Lovan tonfisk som heter Happy Tuna. Det tycker jag är vansinnigt roligt (inte minst för att det verkligen är en bild på en happy tuna på burken)
Det har undrar är, hur kan man vara en happy tuna om man är sönderhackad och nerstoppad i en burk? (för den är verkligen sönderhackad.. såndär..salladstuna??) jag fixar bara hela bitar. I sommar tror jag att jag ska försöka mig på konststycket att grilla en riktigt tuna.. Nån som vet vad man har till? Det har jag aldrig förstått. Funkar klyftpärer månne?

Om ni vill läsa en klockren kommentar så klicka ner två.. hahaha jag skrattar fortfarande!

Och för att göra som dom stora bloggarna, ni är bara avundsjuk för att jag få sitta i solen på sommarn med en blodig biff, en skitiskall öl och tycka att alla religioner är hjärndö!

Imorron kanske jag lägger upp en bild på mitt kök. Det har hänt nåt märkligt. Kan det vara tredje världskrigets begynnelse månne?


Hur många gånger ska jag behöva fråga?

AV VILKEN ANLEDNING FÖRSTÖR VI MILJÖN GENOM ATT ÄTA KÖTT?

Ni som är så pålästa och argumentskraftiga. Jag har inte fått svar på den frågan trots att jag uppriktigt vill ha svar på det, och trots att jag har frågat i typ ett halvår, om inte mer..
Det finns ju en speciell person som jag egentligen skulle vilja svarade på den där frågan, men personen i fråga vet nog inte ens själv varför den är vegetarian.

Och en annan rolig sak att skriva var ju att försäljningen av kyckling gått ner med 30 procent. No shit sherlock, det finns ju förihelvete ingen kyckling att köpa.

Det störde mig förövrigt när jag var och handlade i torsdags. jag skulle nämligen köpa kyckling, men det fanns bara salmonellafylld willys och typ.. euroshopper? Den äter jag inte ens om jag får pengar för det. Kronfågel vill jag ha. Så nu väntar jag på att dom avskedar glasmarodören och skickar ut lite ny kyckling.

Dagens middag bestog av snabbisar och smör och ketchup. Jag misstänker dock att smöret hade sett sina bästa dagar. Men jag har fortfarande inte kommit ihåg att handla ny mat sen all gick sönder.

Nej men nu tror jag!!!

Nu får det faktiskt vara nog på dom här jävla tokerierna!

Jag är så förbannat jävla trött på vegetarianer/veganer som fortsätter att kalla köttätare för idioter. Läste ett inlägg som min syster tipsade om, och jag blev så arg att det eventuellt började koka lite i blodet.
Att kalla oss för idioter, sen att även säga att vi inte kan ta diskussionen eller argumentera om VARFÖR vi äter kött. Ska vi ens behöva det undrar jag ju iochförsig.

Helt plötsligt är det vårat (vi köttätare) fel att dom har dragit tillbaka 500 ton kyckling för att det var glas i det, och enligt vissa är det även rätt åt oss om vi får i oss glas. Fattar ni inte att det är nån jävla dum vegan som stoppat i glaset i dom, och nu har alltså 500 ton kyckling dött i onödan. Bra jobbat, genomtänk plan.

Sen undrar jag fortfarande av vilken anledning ni kräver respekt för erat val när ni inte respekterar NÅN annan än dom som gjort samma val som ni?

Det är VI som gör fel (även fast alla ätit kött i alla tider, djuren äter varandra)

Nej jag får inte ur mig nåt vettigt för jag blir så jävla förbannad. Hoppas ni svälter ihjäl och dör!!!!

Och en sista fråga. Om det är så jävla hemskt att äta kött, och vi borde skjutas hela högen. Hur i HELVETE kan ni vegetarianer ligga med en köttätare, eller leva med en? Jävla hycklare!



Jag hugger in, feel free att hugga in på sparrisen i bakrunden.

Om ni tror att ni lever hälsosamt om ni är vegetarianer, hur kommer det sig att det finns överviktiga sådana då?

och till slut, en fråga som jag fortfarande inte har fått svar på. Hur förstör vi miljön genom att äta kött..


RSS 2.0