Ett öga!

16286463f9d8bcfa654f72c19108937c.png

Kolla varifrån!

Ja jag vet inte jag, men jag tycker det ser lite halvfult ut. Fan vad det kliar, och fan vad ont det gör! Ringa doktorn på måndag kanske?


neeva?

Det här är inte på riktigt va? Det händer inte ens.

Jag ser dom jag älskar falla. Bryta ihop. Samtidigt som jag själv faller. Jag hanterar det på det värsta möjliga sättet, men det får mig att vara lycklig en liten stund, även om jag mår sämre dagen efter och även om det bara är att glömma för stunden samtidigt som man skjuter upp.
Att inte sova, inte äta och att dricka sprit hjälper varken mig eller mina nära.

Nej det känns inte alls bra.


♥Jag älskar dig lilla vän. Och jag finns här för er om ni behöver min hjälp ♥

En mat

0-2195941da532cf096a251a441b575057.png

Kolla varifrån!

En get blogga å. Djävulska grett me mat. Och det är mat för andra gången idag. Djääävulska läckert..


Ladda om..

Niklas och Saya kommer hit snart en sväng. Ska tvinga med dom ut och käka nåt sen, och senare blir det nog en sväng på frösön till kusinvitamin. Det blir trevligt!



Nu får det faktiskt vara nog. Nån måtta på galenskaperna får det vara..

Fyyyyylllaaaaaa

Dom säger att hon är Trailer Trash gone trash.

Det här är ett fylleinlägg utan dess jävla like.

Han säger att jag är värd så jävla mycket. Att jag kan få vilken jag vill. Vilken kille som helst som står runt om oss vilket är 300 stycken. Jag vänder mig om och ser 300 skalliga killar som förmodligen har plenty of hair where the sun don´t shine. Nu ska jag kolla på sex and the city och vältra mig i min missär.



Förbannat trist att du inte ens ger mig en minut.


annars så har det varit en riktigt gemytlig kväll. Tack Ronny och Lovan. Ni är bäst.

Semesteravbrott

26ace443f90f93d2e1718dfe51adea4b.png

Kolla varifrån!

Jag kan inte förstå att jag ska behöva låtsas vara frisör idag. Herregud. Lägg märke till hålen under ögonen. Undrar ni varför hål? För att det är beyond påsar och svarta ringar.


Kom igen nu..

Jag är back. Högerback för att vara exakt. Jag lämnar aldrig någonsin öppet mål. Det har jag gjort nu, jag lämnar öppet mål, jag lägger upp bollen och går därifrån. Men ändå inget?
Jag har gett så många chanser till avslut nu, men chansen tas inte.

Jag har gått all in, men det spelar ingen roll om man gör det när man varken vinner eller förlorar.

Det är fegt. SÅ fruktansvärt jävla fegt.

Om du vill avsluta så gör det.

Efterfest redan. Jag fixar det

08ea77ee19092947f3d61a9ffe66ea77.png

Kolla varifrån!

Efterfest redan. Jag fixar det


hej hå. Yran shakedown

0-3983541540f414a9aa89668955ea628e.png

Kolla varifrån!

hej hå. Yran shakedown


Förändringarnas tider..

Ja det är det dags för nu. Jag måste börja rensa. Måste börja offra för att få det jag vill ha.

Bli inte förvånad om jag börjar klippa med vissa i mitt liv. Jag måste göra mig av med såna jag inte mår bra av. Energitjuvar.

Jag vet precis vem jag ska börja med.

Lösning

Eftersom jag inte själv verkar kunna reda ut mitt liv så får jag förhoppningsvis hjälp med det idag. Det ska bli spännande men framför allt skönt. Glöm inte bölpapper!

Captured in all your lies, fear is in your eyes
Creature who´s gone insane, your war is in vain

Trapped in a cage of stone
we´ll destroy your home
Consequense of your action


Älska

0996cad630c0d84c9e446a87cbc0261c.png

Kolla varifrån!

Älska


Tack för hjälpen far!

Ikväll har jag och min syster, som så många gånger förr, diskuterat fenomenet karlar. Vad i helvete är det för fel på dom, sa vi, också som så många gånger förr.
Nytt för dagen var att pappa var med och diskuterade, om man kan alla det så.
ALLVARLIGT? Vad i helvete är det för fel på dom?? frågade jag för hundrade gången.
Pojkar? flikade pappa in...
Ja, kan du berätta vad fan det är för fel på dom?? på er!?!?! vad är det för fel??

Pappa mumlade nåt ohörbart, gick tillbaka till sitt vanliga tillstånd = disträ, och ägnade istället hela sin uppmärksamhet till sporten på teve, som så många gånger förr.

Klokare blev vi inte, så vi gick och la oss i Adams säng och kollade på skräckfilm. För övrigt den vi tänkte se på bio förra veckan, som inte gick i stan. För ovanlighetens skull.
Sen gick jag hem i mörkret. Och kylan. I linne och shorts. Kallt.
Jag vågade inte lyssna på musik när jag gick hem idag. Om det kommer nåt ur skogen och försöker mörda mig vill jag vara beredd. Jag går på helspänn. Ibland med knytna händer, beredd att slåss (fast oftast bara i stan)

När jag kom hem var allt släckt. Mamma brukar iallafall tända i hallen och på bron. Då blev jag övertygad om att det var nån inne hos oss. Tända var jag tvungen att göra. Mördaren som har suttit i mörkret hemma på pålan har ju hunnit vänja sig vid mörkret och ser mig bättre än vad jag hade sett han. (om det är ett mördarspöke så gör det ingen skillnad)
 
Likt en ninja tog jag mig in i badrummet för tandborstning i tystnad. Sen smög jag ner för trappan för att kolla så mamma levde.
Det var ingen i vårat hus. Mamma levde och Salka skällde ut genom fönstret. Kanske var det en mördare utanför vårat hus? och ändå fortsätter jag kolla på skräckfilm? kalla mig gärna paranoid

RIP

Tänkte blogga seriöst, men just nu finns det bara en sak att säga.

Sov gott Sigge. Jag tänker på dig Zalla. Kan inte ens tänka mig vad hemskt! Puss


Fika föcht

0789f417bab7b7ad0a4717510a4022ff.png

Kolla varifrån!

Mmm, banan. Det var på sin plats. Haha


hej på ett tag

Jag lägger ner här nu ett tag. Kanske är tillbaka imorron, förmodligen inte.
Jag säger som syster. Jag tänker inte sitta här och må dåligt och låta folk som inte tycker om mig läsa.
Läsa och må bra över att jag mår dåligt.

Jag tänker inte kommunicera via bloggar. Men jag blir förmodligen uppe inatt och om NÅN vill prata så är jag vaken. Bara att ringa. Kanske informera mig om vad som händer?

So long!


Lej..



Ungefär på så här trevlig humör är jag just nu. Håret står åt alla håll och kanter men jag orkar inte bry mig.
Egentligen vill jag bara veta vad problemet är. Ångesten tar ut sin rätt på matlusten. Det är bra visserligen, men jag vet att med sömnbrist och matbrist så kommer det hela bara att bli ännu värre. Fabulous right?

Ångest

-be1694e35d05ebbc175bc61491c98bb.png

Kolla varifrån!

Hur ska jag ens kunna låtsas bry mig om kundernas problem idag när allt jag vill är att skjuta mig själv i huvudet? Dagsform: ångest.. Och möjligen fortfarande lite halvbakfull.


....

mest av allt önskar jag att jag inte hade visat svaghet

Jag älskar att rulla permanent. En

0-5e83e553664d4ba9175a99d38cca95df.png

Kolla varifrån!

Jag älskar att rulla permanent. En timme och 8 minuter kvar till helg. Shoppa med lovan


low, and then?

Som Lovisa sa, ingen uppförsbacke kan vara hur lång som helst. Men å andra sidan kan inte nedförsbacken vara hur lång som helst heller. Till sist så vänder det, och bägaren rinner över. Ätit dåligt, sovit dåligt, stressat. Ni vet hur det är.

Var på UM imorse som sagt och kollade blodtrycket och i vanlig ordning så får jag sitta och ticka med fingrarna i stolen så det ska kännas på andra ställen än i armvecket. Pulsen är antaligen rätt mycket högre än vad den borde vara eftersom jag är så stressad över själv grejen.
Sen hände det en märklig sak. Jag skulle tydligen vägas? men.. jaha?
Först fick jag säga hur lång jag var och sen hoppa upp på vågen.
"Ja men då tar jag av det här" sa jag när jag skuttade upp från stolen och rev av mig nitbältet. ingen extravikt i onödan tack.
Det skulle räknas ut BMI och tydligen så kan jag väga 72 kilo utan att vara överviktig.. fast ne? jag tror inte det va?
Eftersom barnmorskan hade en tabell så passade jag på att fråga hur lite jag kunde väga utan att vara underviktig. Då om århundradets utlägg.
Muskler väger mer än fett - ja jag vet?
BMI är ju annorlunda om man har mycket muskler - ja jag vet, jag skiter fullständigt i BMI. Jag bara undrade
.. sen sa hon "du är jättefin i kroppen.. jättefin kropp" ungefär 10 gånger. Jag blev lite besvärad faktiskt. Vad säger man till en barnmorska som sitter och berömmer ens kropp klockan halv åtta på morgonen? ja, tack.

Vi hörs


Herregud!!!

Nu råkade jag naturligtvis se en vedervärdig förlossning på teve. Varför råkar jag alltid se sånt?
Jag hatar "unga mödrar". Dom är äckliga.

Hur som helst har jag en fundering över det här med förlossningar. Nu kom ungen ut och så kastade dom upp den på mammans mage på en gång. Måste dom göra så? Kan dom inte tvätta av den lite först? Jag vill inte ha upp en slemmig och blodig unge. Isåfall tänker inte jag skaffa några barn.

På allvar?

0-7ca1d2fb23944f24e78f94f185cd9f72.png

Kolla varifrån!

Reklam för blekning på baksidan av en tidning. "intensiv glansfull blondering som håller länge".. Som håller länge? Är dom dum? Hur ska blekning kunna hålla olika länge? Vilka är dom värsta idioterna. Dom som skriver det, eller dom som går på det? Sen undrar jag var alekoiog är. Det är nämligen vad t9 föreslår istället för blekning.


KAFFE!!

22ab7ff1a2499f10b0aff37210cc175c.png

Kolla varifrån!

Tredje koppen idag. Klockan är 9.30. Vi får se vart det här bär iväg. Hej magsår. Blodtrycket såg ju bra ut. Jag fick recept även den här gången. Tur för mig. Ne, jobba var det ja. Jag backar


Hi-a pal

Imorse vaknade jag av telefonlarmet, hör och häpna. Kollade och såg att den var 20 över. Tyckte att jag såg lite ovanligt suddigt, men klev upp för att göra mig klar för jobb.
Borstade tänderna och kände att jag var bedrövligt trött, vilket var märkligt eftersom jag egentligen inte gick och la mig senare än vanligt. Kollade på klockan på väggen och såg att jag hade klivit upp en timme för tidigt. Det var en skön känsla.
JIHOOO, sa jag och skuttade glatt tillbaka till sängen.
... det var egentligen inte riktigt sant. I verkligheten tänkte jag, men vaihelvete?? och släpade mig tillbaka till sängen och blocksov tills klockan ringde 7.20 som den ska.

Imorron ska jag iväg på UM och kolla blodtryck klockan halv åtta. Hur i hela fridens namn kommer det sig att jag gick med på det här? HALV ÅTTA?!?! Den tiden på morgonen är ju jag närmre döden än vad jag är vaken. Man skulle ju redan nu kunna gissa på att blodtrycket inte kommer vara så bra då =)

Nej hur vore det med en general på det här och kanske ta itu med disken?

Vill bara påminna er om att jag har 7 arbetsdagar kvar till SEMESTER! Det var onekligen i grevens tid.

Note: Jag älskar Sebastian även om han har korv med bröd, ketchup, gröt, en minivan, en dammsugare och en tandemcykel i håret =)


Dagens bästa vän! Tålamodet är sna

2039570fedd0e8d7e984b7311ab067d9.png

Kolla varifrån!

Dagens bästa vän! Tålamodet är snart slut. Orkar inte klippa en unge till som inte kan sitta still och som har fulla håret med diverse saker. Brödrost? Gammal gubbe med skägg? En lada med hästar i? Jajjemen! Allt går att finna i barns hår. Otäckt. Får jag en till barnklippning dom närmaste två veckorna så går jag hem. Ja just. En alkis hade ramlat ihop på stan. Ja, så kan det gå, tänkte jag och klev över han för att gå vidare och handla lunch.


Första dagen..

Första dagen är avklarad. Jag och Adam har nämligen ingått i en pakt.. ingått? ja ingått..
Hur som helst. Inget godis på veckorna. Eller inget skräp överhuvudtaget. Ingen cola, ingen pizza, ingen hamburgare, inget godis, ingen cola, inga chips.. Inga kakor, no nothing! Det är förjävligt. Och det har bara gått en dag.
Adam undrade om han fick dricka red bull. Jag skrattade hånfullt.

Jag tuggar tuggummi som en galning för att slippa suget. Det hjälper inte så bra. Jag är fortfarande sugen. Mer än jag brukar vara, och antagligen bara för att jag inte får. Men jag sa vinna god damnit! Nu måste vi komma på vad som händer med den som fuskar.
Jag har satt span på Adam. Lovisa håller ögonen på han! Det var han inte direkt beredd på va?

Detta grundar sig såklart i våran viktuppgång på 5 kg var, eller 10 kg tillsammans. Välj hur ni vill. Hur som helst så är det förjävligt. Funderar på att fråga Lovan om vi ska springa imorron. Jag tror inte att hon vill springa med mig.

Nu har jag varit uttråkad exakt hela kvällen. Var på väg att gå och lägga mig klockan 20. Drog bort på videoteket för att hyra en film klockan 21. Gick hem för att jag inte hittade nåt intressant. Resten av kvällen har jag spenderat på att tugga tuggummi. 


Funka?

7213daa5749105931488564ed34e7cbc.png

Kolla varifrån!

Funka?


Hejdå skinn.

Nu har jag dragit bort nästan allt skinn på magen, och nu har jag även börjat med benen. Jag drar bort jättestora bitar, vansinnigt roligt. Det låter som tejp! Jag ska spara lite till Morgan.

Och nej, jag tänker inte bli fadder. Varken idag eller imorgon! jävla tiggreklam!

KAN MOBILBLOGGEN BÖRJA FUNGERA FÖRIHELVETE??

Bra...och mindre bra!

Igår åkte jag hem med Johan och William. När jag kom hem fick jag god mat. Sen klippte jag lite. 5 klippningar av 7 är avklarad och det känns ju skönt att stöka bort det.

Nu till problemet. Sen jag brände mig har jag ju varit lite svullen i kroppen. Fotlederna tillexempel var inte att leka med. (och om m-bloggen hade anständigheten att fungera så skulle ni fått se för länge sen) Dom har varit uppsvullna iallafall. Så pass svullna att jag inte har sett mina fotknölar, och det gör jag faktiskt i vanliga fall. Det var äckligt att peta in fingret i det tjocka, men jag kunde inte låta bli. Magen brände jag ju också så den har också varit svullen. Allt har varit svullet!
Igår när jag klippte pappa tänkte jag passa på att väga mig som jag alltid gör när jag är hos pappa. FEM KILO!!! har jag gått upp på två veckor, och det känns ju fantastiskt. Hade det inte varit för att Adam också hade gjort det hade jag hoppat ut från stuguberget på en gång. Jag var also inte bara svullen, jag var fet också..

Så nu är det nånslags "operation viktras" på gång. Det här går ju inte för sig. Jag som var under 60-strecket för två veckor sen. För första gången sen typ nian?

Men huden på hakan har rättat till sig nästan. Det är ju positivt iallafall. Peelade lite igår, sen sov jag med en fuktmask. Bra det blev! Magen och brösten ser mest sargad ut, och det kliar såpass att jag nästan funderar på att bada utomhus, om det skulle hjälpa. (självklart inte, men så ni fattar hur illa det kliar)

Och en skum sak hände. När jag gick och la mig inatt så tog jag på mig mina vanliga shorts som jag brukar sova i. Imorse hade jag tagit av dom och slängt på golvet. Spännande. Och jag kanske inte berättade det. Men förra veckan vaknade jag med en nagelbit i munnen. Jag biter inte ens på naglarna. Jag är läskig när jag sover.
...sen väckte Sebastian mig klockan sex imorse... och klockan åtta... och nio.. sen ringde mamma och sa att det var lunch klockan elva. Ja herrejösses. Om man inte får sova på  helgen, när ska man då få göra det?

Promenad? ah?

domusjävlar!

Var tvungen att springa på domus och handla efter jobbet i vanlig ordning. Jag känner mig hemma där. Det spelar ingen roll att det är skitdyrt. Det är nära och på vägen. Iallafall så kommer Muttan hit sen och ska klippa sig. En bra frisör bjuder på fika tänkte jag och sprang iväg för att fixa gofika.
Ni vet ju att kanelbullar ligger mig varmt om hjärtat. Jag är kan äta hur många som helst, och blev man inte tjock så skulle jag levt på endast kanelbullar (ja det vill säga om jag kunde ta i degen och baka dom själv, men nu är fallet inte så)
När jag kommer in så är det naturligtvis en kärring som har felparkerat sin vagn vid kanelbullsplatsen så jag får gå runt hela hyllan och komma ut på andra sidan. Där har hon stått i 10 minuter säkert och kollat.
Jag går fram till hyllan (kanelbullsexpert som jag är) och petar ner fingret en gång i alla påsar. "I helvete heller" väser jag hånfullt åt dom torra kanelbullarna och går därifrån samtidigt som jag känner felparkeringskärringens missnöjda blickar i ryggen.

Vidare till kaffet. Jag fick en perkulator för länge sen. Den har jag glömt att köpa kaffe till och har således inte använd den. Idag kom jag ihåg det. Men det ska jag säga att kaffedjungeln inte är det lättaste att ta sig igenom. Var tvungen att ringa mamma och fråga vad jag skulle ha. Sen kom jag på att jag inte hade nån skopa. Leta skopa! Ah, hittade. Det fanns förpackningar med två i varje. Vad ska man med två skopor till? Det räcker väl med en? Då hade jag sån tur att nån hade varit och nallat en i en av förpackningarna. Perfekt tänkte jag, ända tills jag kom till kassan och fick betala fullpris.
- Var det bara en i den här?
- Ja, den andra hade nån annan nallat.
- Jaha...
.. sen kollade hon misstänksamt på mig och slog in 19.90. Tänk vad nån hade kunnat blivit glad för min överblivna skopa om jag bara hade tagit den med två på. För övrigt! Jävla snålvarg! KÖP din skopa istället för att sno en!

Nu har jag hivat i mig en snabbmiddag.  Jag har sagt det förut, men tänker säga det igen. Snabbmakaroner är guds gåva till mänskligheten! Sanna mina ord!
Jag åt snabbisar och köttbullar. Jag älskar färdiga köttbullar från mamma scan. Egentligen är dom vidriga, men köttbullarna + snabbisarna gjorde att jag kunde få en middag på ca 5 minuter, och fick massa tid över till att blogga. (m-bloggen funkar inte idag heller nej. skrällskrällskrällskrällskräll) Så inte smaken, tiden. Mamma Anns köttbullar är bättre. Fast egentligen gillar jag inte köttbullar överhuvudtaget om jag ska vara helt ärlig. Eller det värsta är när det serveras biff. Och inte nog med att det serveras biff. Den kommer alltid med det obligatoriska morotskrafset.
Ni vet när hoppet dör. Ungefär samma är det när man förväntansfullt kommer upp till matbordet och ser att det står köttfärsbiffar på bordet med morotskrafs. Då är jag redo att hänga mig själv på fläcken.
SANNA MINA ORD!!! Jag ska aldrig ge mina barn köttfärsbiffar..

Nej nu kommer snart muttan. Dags att ordna lite

(och i all stress från kärringen på domus och letandet efter kaffe och skopa så glömde jag naturligtvis mjölken till kaffet.. helvete)

RSS 2.0