fy fan!

Jag blir så jävla förbannad när jag ser uteliggare sitta på gatan och tigga.
Får lust att få förbi och sparka ut burken med värdelösa femtiöringar.. Skaffa ett riktigt jobb!

I´m alive

Egentligen hade man ju lätt kunnat få för sig att jag hade dött, men så var inte fallet.
helgen har varit fullspäckad!!

I fredags blev det en tidig kväll eftersom jag skulle upp med tuppen dagen efter.
Klev iallafall upp 6!!!!! på lördagmorgon och helt allvarligt vet jag inte om jag någonsin har klivit upp så tidigt på en lördag nån gång.
In och gjorde halvtidsprov som gick enligt planerna. de tyckte dock att jag var lite för teknisk och att det jag gjorde var mer som tävlingsfrisyrer och inte sånt som funkar typ om man ska ut på krogen. Överambitiös var ett ord dom använde också, och det tror jag faktiskt aldrig att nån har kallat mig förut =). Hur som helst, det är väl alltid bättre att vara överambitiös än underambitiös? Jaja, det gick bra och det var jättebra att få tips inför gesällen.

Igår var vi på kurs med Salken. Det gick också jättebra. Kursledaren sa att jag gör ett bra jobb med Salka (newsflash - uppfostra en jack russel är fasen inte det lättaste) och att det skulle kunna bli en hur fin hund som helst. Kanske ska byta lite privatlektioner mot nån klippning sen =)
Och så var det en hund som stack när vi tränade inkallning också, och SJÄLVKLART så gick halsbandet sönder precis då, så Salka satte fart efter och sprang på hunden och brottade ner han.. Hahahaha.

Och i fredags tränade vi inkallning hemma på gården. Hon var jätteduktig ända tills hon fick syn på några barn som hon kände sig tvungen att springa på, pinigt.

Nu är det även full fräs på jobbet, fullbokad imorron och har haft riktigt mkt att göra idag. Skönt. Och på Onsdag gav jag mig själv tillåtelse att sluta en timme tidigare. Det hade jag gjort mig förtjänt av.

Nu teve. hej


såååå

Snart är det godnatt för mig. Känns verkligen jätteskoj att åka till stan kvart i sju imorron.. =)
Måste på salongen och hämta rundborste, curlers, clips, långhårskam, vanlig borste, spray och hårnålar att ha till stödnålar. Om nån undrar varför jag skrev, så var det mest för att komma ihåg vad jag behöver själv.

Nej, dags att tvätta bort smink. uppstigning 6 imorron? Måste ju hinna platta igenom håret och sminka mig lite också innan jag far. OMG, what to wear, what to wear??
Varför puttar salka mig i ryggen? Kan knappt skriva rätt..Hon har gått ca 10 varv i täcket nu för att få till ett bra hål att lägga sig i.

Lite nytta har jag fått gjort också. bra.

Nej, sova var det ja! Håll tummarna för mig imorron från klockan åtta, för det är då det drar igång.

AH! Permanentspolar får jag inte glömma.


För övrigt..

FUCK you, you fucking fuck!!!!

Idag höll jag på att ha ihjäl nån. Det hade kunnat blivit intressant. Jag höll mig i skinnet dock.

Och så har jag tränat inkallning med Salka. Det gick jättebra... ända tills det kom några barn och sprang på vägen. Salken tyckte att det var lämpligt att springa dit och hoppa lite på dom. Sen blev det en jätterolig lek när jag försökte fånga henne. Alles upp i orra försökte jag håva in en snabb hund samtidigt som jag försökte lugna ner några livrädda barn.. Ja, fick tag i hon till slut och då blev det lyft i nackskinnet och rejält med skäll tills hon skrek och svansen slokade. Hon skämdes en del. MED ALL RÄTT!! Nu är vi vänner igen. Man måste lära sig att lyssna på matte.

Återkommer. har lite uppdrag nu inom kort. Ska ringa maritta marue och få lite sällis. hej 

still going strong..

Imorse skulle jag kliva upp klockan åtta för att hinna äta frukost, gå ut med Salka och sminka mig innan jag for till stan.
Tänka snooza en stund, men sen vaknade jag kvart i åtta av att  jag störtblöder.. Ur näsan also. Är det fel å må bra nån gång? Och ont i huvud och yrslig hela dagen.

Insider är för övrigt sjukt bra. Jävla folk det finns!

OH MY!!

Jag måste hålla med dig här syster.

Du verkar inte själv så påläst, då du snackar om saker du uppenbarligen inte har en susning om. Och det pinsammaste är folk som inte har nån egen personlighet utan måste härma en nära vän i ALLT.. allt allt allt.
Fy fan vad lej jag blir.
Jag hävdar återigen att djur äter djur. Jag äter då fan inte människa iallafall.

Idioti.. Kom igen när du har egna åsikter och inte dina kompisars åsikter och livsstil. Pinsamt!!
Om ni vegetarianer är så fruktansvärt pålästa, varför har då inte jag fått svar på varför vi förstör naturen genom att äta kött? Påläst? pfft.

Nu till nåt roligt. Idag på jobbet hade de en överraskning till mig när jag kom dit. Nån som kommer ihåg robinson mirre? Frisören... ? Ja, hur som helst. Jag ska iallafall vara hennes assistent den 12:e maj. Det ska bli kanske HUR kul som helst. Men nu måste jag komma på vad jag ska ha för kläder. Man måste ju vara lite snyggt klädd när man ska träffa stora inom yrket! Kommer med all säkerhet att lära mig nåt nytt.. Längta!

Haloo!

Nej Sara, jag spelar inte monopol hela tiden. Jag har bara inte orkat.

Så, igår mådde jag som en påse skit ungefär. Försov mig rätt rejält och hamnde lite efter i sinnet. Gick runt på jobbet som ett lik, fick inte i mig nån mat på hela dagen. Idag har jag jobbat, och låtsats att jag mår mycket bättre än vad jag gör. Lotta försöker tvinga iväg mig till doktorn. Men jag har ju läst i tidningen att en huvudvärk kan bli feldiagnoserat, så det är väl knappt värt det. Jag lär ju dö i vilket fall som helst.
Rosenrot. nån som testat?

Var hur som helst sjukt ofokuserad på det jag gjorde igår, och gick mest omkring som i en bubbla. Det hela slutade med att jag höll på att klippa av mig fingertoppen.. Ja, kanske inte riktigt, men större delen av nageln på långfingret rök och det mina vänner är inte bara väldigt opraktiskt, eftersom det fastnar hår i det hela tiden, det gör dessutom jävligt ont. Jaja, man ska väl vara glad att det bara var nageln som fick ta stryk och inte hela fingertoppen. Den kan vara bra att ha.

Och annars är jag lej.. lej lej lej lej lej lej lej lej lej lej. Hävdar fortfarande att livet är alldeles för långt, och jag är redo att kasta in handduken när som helst.

Det verkar iaf bli en trevlig sammankomst på sista april. kan bli kul. Dessvärre kom jag ju på att jag jobbar till 17.
Det löser dig.

Nu, borde jag äta nåt, men jag orkar knappt!
Modeller är iaf fixade tills på lördag. Ska bli skönt att ha det överstökat.

Lej lej lej lej lej..

GRATTIS!!!!

Grattis Ellen och Mathias till eran lill guldklimp!
Kommer förbi och klämmer på fossingarna nån dag när ni har vant er vid eran nya familj =)

För övrigt så är jag sjukt sugen på riskakor. Varför har man aldrig det hemma? Dumt! Skulle dock kunnat döda för ett paket nu.. valfritt offer? haha

Nej men jag får väl ta ett alternativt snacks då i form av russin och mandlar. Har ju cola så jag behöver inte va alldeles för nyttig. Fy fan

Ronny!!!

aka BMF

Ska tänka på dina råd, det verkar som en bra idé wäää.. Var det förresten inte du som höll på dog häromveckan när du var litelitelitelite förkyld? Sen så vet jag att det enda du vill är att ha med dig Salka ut på lite rävjakt, eller varför inte grrrräva lite i nå dike? Hon är en jävel på att gräva ska du veta, iallafall i mammas rabatt!


För övrigt så är klockan 02.43 och jag sitter i min ensamhet och ser på teveshop. Ett liv kanske vore nåt?

Så idag har jag skrämt slag på Zallas misse. Hon klättrade hela allvarligt på väggen. Vad tänkte du nu kissen? Sen så har jag tagit itu med 2/3 av mina syskons risiga frisyrer. Resten av syskonskaran får eventuellt en tillfix imorron så jag slipper skämmas!
Jävlades även med Lovisas hår i 4!!!!! timmar. Avfärgning först. Då såg det lite märkligt ut. Problemet var att avfärgningen lixom svällde lite VÄL mycket och rann ner i botten, så den blev tyvärr vit. Och sen la jag på en färg som jag tänkte skulle bli jättebra på den där märkliga men dock obligatoriska orangea färgen som oftast visar sig vid avfärgning. Men den blev märkligt, botten blev grå, och den där ljusröda slingan, som blev rosa i avfärgningen, blev ännu mer rosa. Ja, på med en toning, men det blev inte så mkt bättre. Hur som helst så låtsas vi tills vidare att det var det här vi hade tänkt, och sen gör vi slingor på det om nån månad eller så. Vi vill ju inte riskera att hennes hår blir av samma fina kaliber som mitt. mitt = snor. Ja, grett.
Frisyren blev ju intressant iallafall, mkt oväntat att luggen skulle sköta sig så bra som den faktiskt gjorde.

Adam var hursomhelst lite intresserad av hur färgen skulle ta sig. Så när jag stog och sköljde den så sa han "Var det färgen som är här som du hade tänkt att det skulle bli på allt?" (pekar på en lila fläck som blivit i tinningen. Ne adam det var det inte. Han var INTE till hjälp. Sen gatt vi springa innan vi fick p-böter. Fast det hade vi redan bestämt innan att pappa skulle få betala, så det hade inte gjort så mkt. Pappa kanske hade tyckt det dock.

och förövrigt - ser det ut som att jag bryr mig? Nej, inte ett jota!

Nu dök det fram en tjocksnok här under täcket. Ska klappa lite på henne och sen ska jag sluta kolla på teveshop.

En fråga!!!

Till er vegetarianer?

På vilket sätt förstör vi miljön och naturen genom att äta kött? Läste att vi tydligen gör det och jag är mkt nyfiken på hur det kan komma sig.. Eller är det nåt ni blir itutade för att inte äta kött?
Och hur kan man vara vegetarian utan att vara hycklare? Borde man inte vara vegan om det är för att man tycker synd om djuren?
Alla mjölkprodukter tillexempel. Utnyttjande av djur? Ägg, kaviar - ofödda djur? Grönsaker och frukt - äta upp djurens mat? Varför slutar ni inte bara att äta och lever på vatten resten av livet?
men tänk på att vatten är fiskarnas hus!

Och kom ihåg, djur äter också djur!? Vad säger vi om det?
Och äter vi inte djuren så kommer djuren att äta djuren. Och dessutom kommer dom att äta upp bönorna. Vad ska ni äta då?

Nej men allvarligt. Jag vill faktiskt veta av vilken anledning vi skulle förstöra naturen genom att äta kött!!!!

Jag är djurvän - jag har en hund... hon är inte mat


nu är slutet nära..

ja det är sant mina vänner. Ni kan börja ta farväl av mig nu, eftersom jag snart faller död ner.
De senaste dagarna har jag lidit av hjärtklappning, tryck bakom ena ögat, ont i musklerna, yr, skackelhänt, illamående pga. yrseln och sen har jag även skojat till det nu med att håva in en halssmärta. Fan vad underbart.
Hur som helst. misströsta inte

Ibland är dock gud god. Idag (en vecka innan mitt halvtidsprov) så kommer det in en man med ett hår som SJÄLVMANT lägger sig i vågor. Nu ska jag bara prata med examinatorerna om jag kan föna på en och klippa på en. Det blir bra.

Och en annan sak, datorn? Vad lider du av?

Imorse trodde jag att jag hade dött, var knappt att jag tog mig ur sängen. Så var inte fallet. Jag var dock inte helt levande, och tro det eller ej, men det var värre än att vara heldöd.

Höll nästan på glömma, hosta har jag också!

Nu är catch slut, så jag beger mig på affärn, och sen har jag faktiskt varit så klurig att jag har bjudit in mig på middag hos pappa. Perfekt, slapp man laga själv. ajöken adjö

saftigt..

Fick just en räkning av telia.. på 1700!!!!! Känns ju jätteroligt att betala.. verkligen.
Hade laddat upp för att ringa och skälla och undra hur i helvete de kunde skicka en räkning på ett halvårs fasta kostnader? Men tyvärr var hon i telefonen för trevlig så jag kunde inte skälla på henne. Det är ju trots allt inte hennes fel, och jag har ju själv jobbat på en kundtjänst, och det är inte roligt att få skäll för nåt man själv inte gjort.

Var in till djursjukhuset idag iallafall för att få klorna klippta på Salka. Det var ganska jobbigt när hon fick lugnande och blev sådär trött. Hon gick med benen i kors och krockade i väggen. Hon påminde fruktansvärt mycket om Nellie sista gången jag träffade henne. När jag bar ut henne var hon så slö så slö. Hängde mot min axel. Men hon fick motgift(?) på en gång så hon kvicknade till på en knyck. Nu har hon varit lite trött men med MKT korta klor. Skönt att få det riktigt gjort.
Dom försökte även sätta på Salka en munkorg för att hon inte skulle bitas när hon fick sprutan (precis som att hon skulle gjort det) Salka stoppade i snoken själv, men sen tog hon av sig den med tassarna. Ja, vad trodde ni själv veterinärer? Jag har ju en superhund!

Och så fick jag ha min skinnjacka idag med. Den var jättefin. Och så missade jag bussen! Skulle fixa en färg som hade blivit lite konstig förra veckan. Och då blev det ännu värre när jag satte igång. Så jag fick försöka en tredje gång, samt ringa mamma så hon fick komma och hämta mig! Snällt mamma!!

Neej, men om man skulle göra nåt vettigt. Äta nåt och ladda lite inför Desperate ikväll? Ja, det blir roligt. hejda

och för övrigt..

Jag blir bara mer och mer övertygad om att aldrig skaffa några barn! never ever!!!

Hur kan man sätta barn till det här världen? Hoppas att 42-åringen som han så fint kallas får precis vad han förtjänar. Men med Sveriges rättsystem lär han få 2 års sluten rättpsykisk och sen är han fri igen! Klockrent att det stog namn och bild i metro idag, så vet alla vem man ska passa sig för.

Skänker en tanke till den stackars stackars mamman och till lilla Engla, som ingen vet vad hon fick utstå sista timmarna i sitt liv?

FY FAN! säger jag bara..

Men hallååååå?

Ett svar på mitt förra inlägg och det var att PM förmodligen hade för kort hår? Hallå! NÅN måste ju ha en pojkvän, bror, whatever som kan tänka sig att vara modell. Nee, men för all del. Bry er inte om huruvida jag klarar mitt halvtidsprov och får bli frisör eller inte (visserligen så är det inte så avgörande, men ändå!!!)

För övrigt så har min hjärntumör utvecklas till nåt slags tryck i ögat och jag blir så irriterad att jag snart dör. Dessutom har jag en irritation i halsen så jag måste harkla mig hela tiden. Det är grymt störande, speciellt för mig som hyser agg mot såna som harklar sig oavbrutet, snorar, hostar (vilket förresten en gjorde på bussen idag tills jag fick använda mina hörlurar som öronproppar så jag kunde somna) Sen tål det ju att berättas att hosterskan åkte med samma buss HEM också. Jag blir så MATT!!
Ja, however så fick jag precis skäll av mamma för att jag harklade mig så hon inte kunde sova. Och tydligen så kunde hon inte sova när jag hade på datorn och teven heller utan jag var tvungen att stänga av en grej. Men skojar du? Jag ser på "my name is earl" och spelar monopol samtidigt.
Nu ska jag harkla mig lite till och sen ska jag sova.

Vi ska på djursjukhuset imorron..

Och allvarligt.. En gratis klippning? Kom igen! om det inte finns nån snäll som kan ställa upp så borde det ju iallafall finnas nån snål!

Och Helene! Det var inte dina stavfel jag menade. Jag har inte ens märkt det!

Viktigt!

Hårmodell sökes!
En kille med halvlångt hår som kan tänka sig en kort frisyr!
Hjälp mig!

vad är problemet?

Kan mina ögon sluta rinna? Jag orkar inte mer..

Nej, jag är inte ledsen. Det bara rinner ur ögonen och det stör mig. Sen har jag senaste dagarna haft lite problem att svälja. Eller, jag känner jag att jag måste men det finns inget att svälja. Konstigt slem har jag i halsen också, och så är jag snorig.
Allvarligt, när jag ska få vara frisk? Lovan säger att det inte är normalt att vara sjuk så som jag är. Men det blir inte så mkt bättre för det. Jag mår fortfarande som en säck pärer..

Salka har iallafall bäddat ner sig själv i sängen under täcket, och sen krupit fram med huvudet. Det ser ganska mysigt ut så jag tror jag ska inta samma läge. Det är ju weeds också, och eftersom jag verkar ha extremt lite saker att göra på fredagnätter så har jag kollat lite på det på senaste. Det är ganska bra faktiskt, och melodin i början. I love!

nej men allvarligt.  Tips nån? Ska jag köpa 5 kg apelsiner imorron och sätta mig och trycka? Få lite c-vitamin tänkte jag. Nu är ögonskinnet dessutom helt torrt, och läpparna är torra och jag ser ut som ett sepeee. Det enda som fattas nu är väl att man skulle dra på sig nåt bebrott eller liknande. Det vore som spiken i kistan. Seriöst, skjut mig.

Nej men som sagt. Tvätta bort äckligt smink och vila lite. Ska fundera på min apelsinteori. Kanske testar den imorron och så kan jag berätta på söndag hur det har gått.

Ett sista gnäll förresten. Min hjärntumör har inte direkt blivit bättre heller. Har haft ont i huvudet hur  länge som helst nu, och jag orkar inte ens äta ipren varje dag. Rätt vad det är så är jag väl immun mot det med? Det skulle då sannerligen inte förvåna mig.
Dessutom somnade jag med en snus i i onsdags. När jag vaknade en timme senare höll jag på att kräkas för att det var så vansinnigt äckligt.
Och så är jag fortfarande irriterad på alla som inte kan stava. Fast det som kanske är ännu värre är väl särskrivningarna? Sär skrivningarna. passande. Allvarligt. Det finns ju ordböcker online om ni inte har en tillhands. Det stavas verkar, inte värkar. Och det stavas träningsvärk, inte träningsverk. Så, då var det ur världen.

Jag fortsätter förresten nu när jag eldat upp mig lite.
Idiotin på bussen fortsätter som vanligt. Jag blir lika irriterad som vanligt och funderar på överlagt mord. Nån som vet vad det är för straff på det? Kan inte folk för det första bara snyta sig innan dom sätter sig på bussen? För allvarligt, det SKA inte pipa i näsan. Det är inte meningen. Om man inte hinner så kan man väl iallafall springa in på busstorget på morgonen och snyta sig lite? Wäää, skit ner er. Ni är värdelösa hela högen.

NU seriöst, så ska jag sova. Jag är trött! och imorron ska jag på kurs!

heeej

Long time no see.

Men hur som helst. jag lever och frodas, speciellt frodas eftersom jag nu har gått upp till 190 kg. Det känns ganska tungt. Och jag har fått sår i min dubbelhaka.
hahahaha och det roligaste är att jag typ faktiskt HAR fått skavsår i dubbelhaksvecket. Tror att det är för att jag har datorn på magen och kuddarna bakom nacken så huvudet liksom böjs ner.
Maria skulle fixa det häromdan iaf. Tjoff tjoff sa det så hade jag hibiskus på halsen. Jättebra, tyckte maria. Inte så jättebra tyckte jag när hela halsen flammade upp och blev röd.. haha, tur jag jobbar i sjal. Jämt.. alltid. haha jag skrattar än idag.

Och för er som inte har läst Saras inlägg så hände det en annan rolig grej idag.
Lotta satt och rensade väskan på gamla kvitton och dylikt. Jag blev lite arg på henne och sa åt henne att kasta skiten. "varför ska du spara på allt det där ratet" tror jag var de exakta orden jag sa.
Hur som helst så kom jag på att jag skulle ta och kika nere i den bottenlösa väskan jag har om det fanns nåt jag kunde rensa bort. Hittade diverse godispapper (eftersom jag är tjock) och nån vattenflaska. Lite böcker och kläder. Sen kände jag nåt mjukt. Så jag tog upp det där mjuka och det visade sig vara en macka.
Till historian hör att jag kommer ihåg den där mackan som jag fick till frukost av mamma som jag glömde äta. Tänkte ge den till Salka när jag kom hem, men det glömde jag uppenbarligen också.
However. Minns även att den en gång i tiden var en macka med julskinka. Så jag kan konstatera att den har legat där i 3-4 månader. Det syndes inte iallafall att det har varit en julskinksmacka i begynnelsen.
Det finns en bild. På Saras blogg, jag kanske lägger ut den imorron om jag orkar.

Cola kanske? ja, varför inte.

Vart tog våren vägen?

Det blev smällvinter ute. Fan vad lejsamt. Bort med snööön nu!

Jag är sjukt irriterad. Tell you over coffee

Bjuder på två skojiga bilder istället..
 vattenmelonen har tagit några drinkar.. kanske känner sig nöjd med livet...

 .... sen gick det för långt som vanligt. hahahahahahahahahahaha


Och så Salken som solar
     

och två av mina senaste köp
     

Dom där sminkborstarna fick jag hem idag. I Sverige hade dom kostat mig mellan 3 och 4 tusen. Jag tänker inte ens säga vad jag betalade för dom för det är löjligt. Det är iallafall äkta hår. Ponny och get. haha. Och nu åker mina risiga borstar i soperna!

That´s all. Nu ska jag pussa på Salken och sen ska jag sova FÖRE 00 idag. Hej

BTW

Om det är nåt som verkar osammanhängande så KAN jag stava och jag lider inte av ordblindhet eller har fått ett akut anfall av hjärnsläpp.

Så här är det. När jag har laptopen i knät så kommer jag ibland åt touchpaden och då hoppar den iväg nån annanstans och raderar ord och skriver dit nya hejvilt. Så är det nåt som verkar konstigt så får ni väl fråga då?

Congrats!

GRATTIS Sara, på födelsedagen din gammnucka.  och Endast 33 år kvar till pension.

Ibland kommer det upp en varningsskylt på min dator att blåtanna inte går att starta.. nehe, men har jag försökt då?

Så ikväll har jag varit till Sara och fikat, det var gott. Fast bottnen var lite torrdegig, hahhahahahaha skoja. Salka hade jättkul. Hon hade klätt sig fin med döskallesjalen. Benkove hade korv och Mona hade skinka och Salken var i paradiset.
Och så spelade vi spel också. Vilda gester och absolut överens. Jag vet inte vad jag ska säga, men det finns ju några ord som passar, och det är ju utklassning. Storslam. Dyngstryk. etc etct . Ja, Marita och jag smackade in två segrar av två möjliga. Synd att jag är så dålig vinnare, annars hade jag kanske kunna vara lite ödmjuk.

Bara för att jag köpte en fabulous skinnjacka för ett par lappar så har det varit snöstorm och regn omvartannat. När ska jag få ha mitt döda djur på kroppen? Soon i hope. Frågade speciellt om det var äkta skinn på affären, och det var det. Vill ju sällan ha nån syntetjacka. hahahaha..

Så, idag har jag haft endast NOLL kunder på salongen. Så jag började dagen med att rengöra kaffemaskinen som snart kommer driva mig till vansinne, eller iallafall ge mig en grav hjärnblödning. Sen så handlade jag fika till oss på salongen. Sen gjorde jag en läggning på en docka och sen skruvade vi ihop resterna av köket som skulle upp. Jag och Lovan jävlades med några lådor bra nog länge. Men eftersom vi förmodligen är lite snickade innerst inne så fixade vi det galant. Sen inventerade jag alla produkter och la in så att allt stämde i datorn. Jag har utsett mig själv till nån slags chef över lagret, så jag har även fått för mig att det är jag som har ansvaret för att lägga beställningar och skriva listor och kolla så att lagersaldo stämmer. Hahaha, ja, vi kan väl säga så, att det har varit lite märkligt i färgen sen jag har börjat beställa.. hahahaha
Sen när jag hade städat i förrådet och organiserat det så tog vi en lunch och sen städade jag och Lovan bort varenda lilla dammkorn som finns på produkthyllorna. Vi ställde även iordning så nu slipper både jag och Lovan ha ångest över att det står fel.
Tänkte även bjuda på ett litet citat som Lovan stog för idag när vi skulle fixa REFvaxerna.
Lovan: "men såhär många kan vi inte ha"
Jag: "Nehe, och varför kan vi inte det då?"
Lovan: "Nee, men det ser så vulgärt ut"
Varpå jag asgarvar i två och en halv timme och sen lovade jag att det skulle komma ut på bloggen ikväll.
Lovan kontrade då med att hon skulle kommentera att jag dansade till nordman på fula-pallen. haha ja jag säger då det.

Nej nu blir det nog span efter löshår som jag ska beställa och sätta i när jag klippt bort mina äckliga toppar. Håret börjar repa sig lite nu iallafal, det känns bra. Klippa bort nån cm kanske?? Ja. hej

heiiheiiiiii

Har precis avslutat en väldigt trevlig kväll med tre tjejer jag tycker vansinnigt mycket om.
Salka, Sara, Marita och jag har haft vin och myskväll. Det fanns vin, ost, kex, ananas, meloner, snittar och massa annat trevligt som sätter sig som bomull på vissa ställen.
Salken har mest smakat på snittarna och osten. Jag förlorade på bismarck men det gjorde inget för det var kul ändå.
Jag är lite full nu. och jag har även städat och diskat. duktig jag är

TACK tjejer för en grymt mysig kväll. Det behövde jag känner jag!!!!

PUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSS NI är bäst

kurs

Så, idag åkte jag, lite nervös, iväg för att gå första kursen av 10 med Salka. Trodde att jag skulle vara den som hade sämst koll på min hund.
Vi träffade lite andra vovvar och sen var det lite info som inte vovvarna fick vara med på. Sen började själva kursen. Det visade sig att jag inte alls hade så dålig koll. Salka var jätteduktig. Även fast jag kanske inte tyckte att det gav så mkt att gå runt runt på en plan och försöka få Salken att ha fokus på mig, så finns det ju säkert en tanke bakom det hela. Salka var HELT utslagen när vi åkte hem. Ingen vovve på instrumentbrädan, inget gnäll, utan hon låg snällt och sov i mitt knä hela vägen.
Nu sover hon fortfarande. Men det är ju så det är. En russel får man inte trött med motion, men så fort dom får tänka lite så är det kört.. hahaha.

Snart kommer Sara och marita hit för lite vinkväll och kort. Det ska bli trevligt och det hel del godsaker kommer säkerligen slinka in. Kanske bloggar under kvällen =).

För övrigt så misstänker jag en blodpropp i benet, det känns hur konstigt som helst. Jaja, vi får väl se hur det känns imorron om jag kan gå eller inte. Har ju faktiskt haft ett skavsår, så jag hoppas att jag inte har erhållit en infektion i hela benet igen. Iof så har jag inte feber nu men...
Vad var oddsen för det egentligen?
Vaknade en morgon när jag gick i trean på gymnasiet och kunde inte gå. Knallade på hela dagen och mådde skit med skyhög feber och ringde till sist sjukvårdsupplysningen som tyckte att jag skulle åka in påttifall det var en blodpropp. Så jag for in på akuten, fick en bloduttunnande spruta och låg där hela natten sen. Då kom dom fram till att det hade krupit in stafylokocker (?) i ett skavsår och hela benet av infekterat. Fick ändå ligga på sjukhuset dagen efter och göra ultraljud på benet osv.
Det blev ju bra efter en vecka med penicillin och sen skrattade vi åt att jag alltid får så konstiga åkommor.
Hur som helst.
Sen hade vi bokat en bulgarienresa i augusti, och tro på fan att Sara får samma åkomma en vecka innan vi skulle åka.. hahahahahahaha.. Vi e ju sepe vi!

Nej, dags att pussa på min duktiga vovve som har skött sig exemplariskt idag.
Förutom att det faktiskt var lite blött på planen och då vägrar ju Salka som bekant att gå. hahahaha.
Kursledaren ville låna Salka för att känna hur hon var att gå med och så.. och så började hon vägra gå of course.
Ledare "Ja, vill du tillbaka till matte"
Jag "eh.. ne hon vill inte gå när det är blött"
hahahahahaha

lägger in en bild på guldpuppan
image77

och här är en bild på Salkens snygga pappa

Snyggt aftonbladet..

Idag läste jag det dummaste på länge i aftonbladet. De ville ha kontakt med en man som kanske har sett den tyska kvinnan som är misstänkt för morden i arboga. Ja, resten vet ni. Hur som helst så hade de en bild på sidan som var censurerad och sen stog det: Kvinnan är mörkhårig och bla bla bla.. Ja men sätt ut bilden för helvete! Dels för att den som kanske har sett hon ska veta och dels för att vi andra ska veta vem vi ska passa oss för.

Idag när jag kom till stan insåg jag att jag hade hemskt mkt ärenden att göra och hade inte en aning om hur jag skulle hinna på en timme. Efter en kvart var jag klart, och hade bränt dryga 2000. Det var det. Jag köpte en skinnjacka också idag. Fabulous. Ni önskar att ni var lika cool som jag.

Fatta att jag suktat efter den i över ett år.. varför har jag inte köpt den innan? Crazy

Klona?

Jag fattar inte riktigt hur jag ska hinna med allt jag ska göra imorron.
Jag tror att jag har fått lite för lite tid på vissa kunder, men vi får väl se hur det blir. Det värsta är ju att om man tappar en kvart så får man jaga den kvarten hela dagen sen.
Jaja, det löser sig förmodligen, men att kunna klona sig vore ju inte helt fel ibland.

Idag har jag insett att jag är smällfet (som vanligt) och sen drack jag dr Pepper. Vill ju inte förlora min fetma direkt. Och sen så har jag även lagt undan en skinnjacka som jag ska köpa imorron.. SÅÅÅÅÅ fin! Märkte idag att det börjar bli liite varmt med dunjackan.  haha.
Skönt med sovmorgon också imorrn. Älska torsdagar.
Märkligt inatt. Somnade i riktigt bra tid, trodde jag (men den blev visst 23.30) Hur som helst, tidigare än vanligt. Och sen så tvärvaknade jag och trodde att klockan inte hade ringt och att jag hade försovit mig. Men den var visst bara 01.29. Skönt att somna om maaassaa timmar. men sen försov jag mig ändå. Vaknade 07.01, och då blev det fart i stugan vill jag lova.

Annars är jag irriterad, som vanligt.

Det var ju sannerligen i grevens tid.

Äntligen verkar blogg.se ha behagat att fungera.

I söndags var jag arg. Så inihelvete arg. och irriterad. Men då funkar inte bloggen så jag kunde inte skriva då. Och nu har jag glömt bort hur irriterad jag var.

Det är märkligt egentligen. I söndags låg jag och bölade för att jag aldrig kommer att få nån lägenhet, för att Salka inte sov hos mig och för att jag är för feg för att ta livet av mig.
Igår fick jag till en superfärg, och sen kom en jättetrevlig kund som jag brukar klippa och fixade luggen och så började solen lysa in i salongen. Då blev jag på superhumör... Borde jag söka för det? hahaha

Nej, det här var mest ett livstecken, har inget intressant att skriva. Återkommer

RSS 2.0