27/6 2014

Good lord vad skönt med helg. Vilken vecka.
Jag har sagt sen i måndags, att bara den här veckan är över kommer det kännas bra.
 
Var lite krasslig i halsen när jag vaknade i Söndags och tänkte att jag avvaktar och ser hur jag gör med måndagsträningen. Men jag var krasslig när jag vaknade även i måndags, så jag nöjde mig med en morgonpromme med besten.
Sedan har det bara varit helt stressigt. Tisdag, sen från jobbet, hann bara morgonpromme med Salken, och kände att jag inte hade tid att träna efter zumban (annars brukar jag köra ett armpass efter)
Onsdag stannade jag kvar på salongen till 20.30 och fixade Sandra och Matti inför imorgon. Jag insåg att jag inte skulle hinna få till någon vettig träning överhuvudtaget den här veckan, inga ben och ingen överkropp, så jag tog en vilovecka och tänkte ta nya tag nästa vecka istället för att rycka lite här och lite där. Värdelös träning.
Nåväl, detta har resulterat i att jag har sovit som en kratta hela veckan. Huvudet är trött men kroppen är inte.
Igår var jag tvungen att gå och laga en nagel som jag hade kraschat så jag ser tjusig ut på bröllopet imorgon.
 
Iallafall, jag är ju ensam nu eftersom Marcus är på västkusten och jobbar, så det betyder att jag kan unna mig att inte laga mat. FAAAB.
Har ätit yoghurt hela veckan (ingen träning = behöver ingen vidare energi) men i onsdags när jag gick hem från jobbet tänkte jag att jag skulle unna mig en kebabsallad istället för min turkiska yoghurt.
Kommer hem med min smarriga sallad, käkar halva och sen ringer pappa och är utanför med min dator så jag går ut för att hämta den. Bäst som jag står ute på gatan och snickelisnackar med pappa kommer jag på att jag lämnade kebaben på bordet.
Jag fick en dålig känsla.
Nog för att Salka inte brukar stjäla saker från bordet men, mycket riktigt, när jag kom in stod hon på soffan och mumsade i sig andra halvan av kebaben. Kebabtjuv.
 
Idag har hon åkt till stugun, jag köpte med mig thai hem som jag fick äta ifred. hehe!
 
Nu ska jag ta ett glas fanta och ladda upp inför morgondagens utmaningar.
 
(och om ni undrar har jag haft datahaveri och det är därför det har varit så dött här)

RSS 2.0