Töntjävel..

.. Det är allt jag har att säga!!!

Bra dag!

Först blåste jag och Lovisa iväg på kurs. Salka bråkade en massa, men till sist tuktade jag henne så nu kan hon tillochmed gå fot om jag skäller lite på henne.
Sen åkte vi hem till stugun, gick en sväng i solen och sen låg vi på min balkong som två kas och åt isglass till förbannelse.

Samlade kraft och gick och handlade till middagen. Lovisa kastade även nycklarna i tallen? Eh, ja. Sen åt vi räkspett till förrätt, grillad fläskfilé med en krämig färskpasta m. vitlök. Och så har vi en chokladpudding spetsad med malibu i kylen.
Vi spenderade även en stund på altan med ex antal pinacolada som jag snurrade och bob marley i stereon. Det var en dålig skiva dock så vi växlade till nightwish. (jag får inte höra med cash nu, jag blir matt)

Jag - "Nej, men om man skulle lyssnat på lite bob kanske"
Lovisa - "Nej men jag orkar inte"
Jag - "...."
Lovisa - "För visst menar du Springsteen?"
Jag - "Bob Springsteen? Nej, jag menar Bob Marley"
Lovisa - "Jaha"
Jag - "Han heter Bruce, Lovisa"
Lovisa - Ja, men jag trodde att du hade nåt förkortning på han"
.. Då kan ju förstås inte jag låta bli att fundera av vilken anledning jag skulle förkorta Bruce till Bob? Hahahahaha, jag dör..

nej okej...

allt är inte så bra som jag ibland låtsas att det är..

Jag orkar inte mer, det finns sån ilska som jag aldrig kommer att komma över. jag kommer aldrig att förlåta!

Nu ger jag snart upp, för det finns inget att kämpa för, inget att leva för!

Jag kommer snart Cash.. Jag kommer snart

Ibland får jag skäll..

.. oftast för att jag är elak faktiskt

Jag tänkte mest att jag skulle bjuda på ett livstecken, för övrigt så har jag inget intressant what so ever att skriva. Jag har snor i min näsa och det stör mig. Ikväll har jag och Marita och Sara varit ute och gått och jag tvingade Salka att bada. Jag tycker nämligen inte att det hör till vanligt hundvett att vara rädd för vatten. Så med några pinnar och en tub leverpastej lyckades jag få i henne i vattnet. Men eftersom hon fick pastej varje gång hon hämtade pinnen så trodde hon till slut att hon var duktig bara hon klev i vattnet, så hon gick i med tassarna och sen hoppade hon på mig och förväntade sig förmodligen att jag skulle ge henne alltihop. Nej du hunden! Kanske lyckas vi bättre i sommar, när faktiskt tillochmed vi vågar bada.
Utom Sara förstås. Hon skulle väl slänga sig i plurret vilken dag som helst. Jag är förvånad faktiskt. Isen har ju släppt och hon har inte legat i vattnet än. Märkligt.

För övrigt känns allt märkligt. Jag känner mig som i en bubbla. Det enda nöjet jag har är att reta Lovan på jobbet. Så cheferna hade ett samtal häromdagen att man var tvungen att säga till om man kände sig mobbad.. hahahaha. men jag tror att det var på skoj.

Sen är mitt säng fortfarnade ett inferno. Jag tycker det är konstigt att min säng verkar som en bra lekplats. Speciellt när jag ligger och sover på mornarna. Jag älskar hunden, men jag tänker inte påstå att det är trevligt när nån kommer och gräver på mitt huvud och biter mig i näsan klockan 04,30 varje morgon. kalla mig fjantig!

Imorron hoppas jag på sol, för då ska jag ha shorts och mina nya PUMA skor. Bara jag inte har tagit på mig nån färg, för då lär jag väl spilla på nypjuxen det första jag gör.

Nåväl, här var ett livstecken. Jag hatar fortfarande barn!! Jag har gett PM och Evelina stränga förhållningsorder inför deras kotte, och det lät som att de var med på noterna, så låt gå för den här gången! Men gör inte om det!

.dop.

Idag har jag varit på dop i kyrkan. Tillochmed så har jag hällt upp vatten i krukan. Eller dopfunt sa mamma förstås. Jag kan inte låta bli att fundera om det är vanligt kranvatten!
En lite notis! Mycket ovänligt av Johan och Maria att välja psalmer som jag inte ens kunde låtsas att jag kunde sjunga. För det kunde jag inte. Det är roligt med psalmer som ingen kan sjunga dock, för det låter extra fult när man försöker. Så jävla falskt! hahaha, ja jag hängde med på vissa ord, men jag tänker inte påstå att det lät bra.

Det var trevligt dock och Sebastian är den enda ungen som jag faktiskt gillar. Han tycker om faster han, och idag dregglade han inte ens på mig, bara lite slem på handen när han skulle äta på mig. gott! Och nu ligger Salka och slickar på mina fötter.. Mysiga

Det kändes dock fel! Wrong wrong wrong wrong.. wrong wrong wrong wrong. You´re wrrooong. Fel att stå och lyssna på prellens ord om gud och varför han är så god och bra, när det står emot allt jag tror på! Tur att jag inte spillde dopvattnet på mig, då hade jag väl smält ner och dött.
Pappa läste nåt ur bibeln också, det var roligt. och Lovisa låtsassjöng inte ens med på psalmerna. Hon höll inte ens i pappret. Då gav jag henne blicken!

Sen spelade vi tekken, för ovanlighetens skull. Jag var grym!



HA!!!!TWWOOAAAA!!!!

sent inlägg

Jag frågade pappa om jag fick gästblogga på sbk:s sida. Det fick jag inte. Jag hade visst råkat delge mina ondsinta planer om utdömningar. Synd att jag sa det innan, annars hade vi kunnat vänta ett och ett annat skojigt inlägg.
Jag fick en rom och cola istället. Så då blev jag glad igen.
Dängde Adam och Lovisa på badminton. Fan vad grym man är! Sen dängde jag Adam på tekken... Nej okej, det gjorde jag inte, men det var nära en gång. Varpå Adam inte hade långt till tårarna tror jag. Han skrek iallafall, och så mycket har han inte tappat fattningen de senaste gångerna vi lirat.

NU ska jag hoppa in i duschen och försöka reda ut min extremt trassliga löshår. Jag vet inte riktigt vad som har hänt.

På återseende.

ps. Om det var nån som var nyfiken på vad det var för roligt som jag hade planerat att skriva i bollbloggen så kan ni fråga så ska jag gladeligen berätta det... kanske

Jag hatar barn!!

På riktigt så tycker jag riktigt illa om barn!
Jag får typ panikångestattack och kan inte andas när det kommer barn i närheten..

Jävla ungar som ska reta upp hunden. Och om hon biter nåt barn som retas så tänker jag INTE ta på mig skulden. Varken mitt eller Salkas fel. Föräldrar borde lära sina barn att inte reta hundar. Och man kan inte springa runt en hund och skrika och hoppa, för då blir den stressad, och till sist bits den!
Idag bets inte Salka, men om hon hade gjort det hade det varit rätt åt barnen!

Och jag tycker inte att andras ungar är gulliga. Jag tycker inte att de är gulliga när de stortjuter efter godis (haha, ja han är så bestämd lille rutger) Lär barna lite vett!! Om jag nånsin skaffar barn (vilket jag inte tänker göra) så ska dom fan vara uppfostrad. Tuktad! Fy fan för barn!

Ni gör INTE samhället en tjänst genom att skaffa läskiga, äckliga barn! Och om ni gör det så ha lite pli på dom så jag slipper ha era barn springandes runt mig! Föräldrarna nu för tiden!
Sluta upp med det där genast... att skaffa barn also!


ja hahaha

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

lika roligt varje gång

hahahahaha

vad tänkte du nu?

Idag har jag bokat tid! Det känns mkt bra.. jihoo!

Nu ska jag kolla på det där fenomenalt roliga klippet en gång till och skratta mitt hånfulla skratt en stund!

För övrigt: FUCKING JÄVLA IDIOT. jag blir så grönjävligt förbannad så jag tror att jag snart brinner upp!!!!

Hej

wäääää

Exakt NU tänker jag lägga mig ner och dö! Fyy faan vad jag är uttråkad!

Imorron ska jag svisha förbi och fixa bra saker.. Eller hur Lovisa? Ja

jag hittar ingen jävla klänning så snart får jag gå NAKEN på bröllopet och det kan vi ju alla komma överens om att det inte vore en speciellt bra idé.

Sen ibland jag kan inte låta bli att fundera av vilken anledning min dator ändrade till engelska så jag inte kunde skriva å,ä eller ö? Cpdator.. Cpallt

Nu tänker jag vara sur resten av dagen. Eller så ska jag snoka reda på lite skvaller.
hej

ja just ja

en annan rolig grej var att jag och Lovisa satt och skakade hand typ till lillsjöhögen idag på bussen, bara för att se hur den andra skakar hand. Jag skakar nästan inte alls, bara ett fast handslag, och lovisa ruskar till en hård gång så nästan axeln hoppar ur led. Men dock ett fast handslag även där. det är viktigt. Jag hatar slappfisken.

..och folk säger att vi inte gör vettiga saker. Jag fattar inte..

Tisdag

Idag när jag hade tagit min skönhetssömn på bussen så råkade min rygg låsa sig när jag skulle kliva av. Jag fick gå som quasimodo ut, och har fortfarande känningar kvar.
En annan gång låste det sig vid ena skulderbladet så jag fick gå snelutad hela dagen, PÅ SKOLAN tillochmed. Pinigt.
När jag spelade fotboll fick jag ibland så ont att jag inte kunde gå efter matchen, nån gång på McDonalds fick Lovisa lyfta mig ur bilen! Man måste alltid stanna på donken när man har spelat match.
och så fick jag ryggskott en gång när jag och Sara var ute på uppdrag på Ulvön klockan 4 på natten. Sen kunde jag inte gå på flera dagar. Det tåls att tilläggas att det var i mycket ung ålder.
Och så har jag flyttat ryggraden och gång, och sen så har jag även gått till en sjukgymnast som konstaterade att mitt bäckenben sitter fast. Känns stabilt!
Jag tror jag har ärvt pappa mårtens rygg. Tack för ett fint arv. kravallig rygg är precis vad jag behöver i mitt yrke.

Jaja, det om det.

Jag skulle kunnat döda för en påse såna där nappar nu! JAG ÄR FEEET! Hittade två nappar i min bottenlösa väska igår. Dom hade nog legat där ett tag, men det var gott ändå!

hataaaaa

Jag hatar mest av allt just nu att mitt täcke har glidit ut påslakanet och att jag inte orkar fixa till det.
Dessutom ligger Salka under täckte och snarkar och skulle bli ytterst irriterad om jag tog av täcket av henne (ja, jag låter min hund styra mitt liv)
Det jag har att välja mellan nu är att väcka hunden och göra det ytterst jobbiga att fixa till det, eller att jag får sova med knöligt täcke med alldeles för mycket påslakan längst upp.. AAAAAAAH!! Jag blir fan förbannad.

Dessutom blir jag lite irriterad av att mn hjärna spelar mig massa ondsinta spratt! Nu får du ge dig hjärnan!

Bäst igår var dessa sms:
"mm. pinacolada"
"Men din lilla parasit! Själv har jag bara fått en sur cider.. Dessutom är jag gammal och fet så nu går jag och lägger mig. Puss på re"
hahahahaha. lika roligt idag.

jag kanske aldrig sa det, men igår var jag hos pappa och satt och såg på skräckfilm med mina kära syskon. och ni som känner mig vet att jag hör ganska dåligt även om det är helt tyst (en förfärlig nackdel när jag ska tjyvlyssna) men även fast vi hade på full fräs på filmen och trots att det var babbel i köket hörde jag nåt intressant. Så jag gick in till köket och sa:
"hörde jag pinacolada?"
.. Då skrattade alla åt mig, sen hämtade Kalle rom och pappa snurrade Pinas. Mmm, me likie!

nej ske ma? Ja, det ske ma nog!

För övrigt! FY FAN vad fegt att slänga ur sig en jävla massa acceptera-mig- skit och sen inte kunna stå för att man dömer folk själv! Hycklare!


radar

nyt nyt nyt nyt nyt nyt nyt
ja, det var radarn, Sara!

Det är märkligt att man till varje pris ska tillbaka till råttfällan när man äntligen har slitit loss svansen från fällan. Märkligt. Jag kan även tillägga att jag råkade särskriva tillbaka.. till baka.. haha, men det var inte meningen.

För övrigt så tycker jag att fulla människor är sjukt jobbiga. SLUTA SKRIV TILL MIG!!!

märkligt..

Märkligt att man inte kan stå för sina åsikter, att man alltid ska ha en slags dubbelmoral. Om man själv förväntar sig att bli accepterad för den man är precis som man är så måste man börja acceptera andra också, precis som dom är. Ja, det är märkligt. En hycklare är vad man gör sig till! Pinsamt.

och jag har fortfarande inte fått nåt svar på varför vi som äter kött förstör naturen

ultraljud

Nej, jag är inte med barn. men jag har funderat på det där med ultraljudsbilderna.
Förut förstog jag aldrig varför alla var eld och lågor över dom, och varför alla tog med en bild hem. Men nu har jag ju faktiskt insett att det är en unge där på bilderna, och det såg jag aldrig förut.
jag har faktiskt gjort ett ultraljud en gång. På mitt högra ben. För att kolla huruvida min oförmåga att gå berodde på en blodpropp eller inte. Det gjorde det inte. Så spännande var det med det. Och ingen bild på mina fina blodådror och muskler fick jag med mig hem att sätta på kylskåpet heller. Det hade varit ballt.

Sen är jag lite matt också.
Allt tjat om att man ska skriva på doneringskort och ha i plånkan! Nej det orkar jag inte, dessutom har jag redan informerat mamma om att jag absolut under inga omständigheter som helst tänker donera nåt organ. Never, ever!!! Självklart om jag hängde löst på pinn och sebastian eller nån annan jag tycker om blev sjuk, så skulle jag gladeligen skänka varenda organ jag hade. Tyvärr får man dock inte bestämma vem som ska få mina reservdelar, så jag kommer inte riskera att skänka ett livsviktigt hjärta till nån jävla pedofil eller liknande!!! Never. DÖ är vad ni ska göra. Med era egna, ruttna äckliga organ. DÖ! DÖ DÖ DÖ DÖ DÖ !!!! Hoppas ni dör! hela högen!

Fast jag kom på ett bra jobb till dom som sitter i finkan. Kanske att dom kan rensa gruset som man sopar upp på våren. Ta bort alla äckliga fimpar och använda snusar som slängs på marken. Det vore sannerligen ett passande jobb. men sen när ni har gjort det och vi har nytt fint grus att gå på i vinter så kan ni DÖ!!!!

Ja., jag är lika bitter om vanligt. och det känns bra!!

Men hur vore det att tvätta bort smink och sova lite? Ja, det blir så..
Först!!! Ska jag göra en fläta av mitt låååånga hår.. lååååååånga! hej

Tack snälla ida!!!

DU är en ängel..
Och JAG har låååååångt hår =).. Jag kanske lägger upp en bild imorgon =)
jihoo.. hej

piece of crap!!!

Fick hem mitt hår och mina shorts. Jag vettefan hur det ska gå med håret. Färgen är HELT fel, så jag måste färga in det imorron innan Ida kommer hit och sätter i skiten. Sen är det hur lite hår som helst på slingorna, så nu är jag bara lej lej lej! Kommer se ut som riktig jävla white trash i det. Jaja, testar väl, så får jag väl slita ut det om det ser förjävligt ut och lägga NEGATIVT omdöme om deras piece of crap hår.

Shortsen var rätt najs iallafall, hoppas på lite sol nu då så man får använda dom lite =)

Gårdagens snus och kaffe dag var VERKLIGEN INTE BRA, har snusat sönder läppen, på BÅDA sidorna eftersom jag bytte och körde varannan när det började göra ont. Nu får jag typ ta i underläppen eller nåt. ha!! Fint.

Och så ska jag få följa med storråttan när han ska gadda sig också! I augusti, kuuul för mig!!! älskar lukten som är på tatueringsstudior!

Nej, nu ska jag gå och kolla på mitt skithår igen och se om jag ska böla en skvätt eller inte.. wäää

Det visar sig.

För övrigt så fick jag en smärre chock idag, men det la sig ganska fort. Har man inte rent mjöl i påsen så..

Herrejösses!!

Jag hatar fjortisar, och SJÄLVKLART satte dom sig bakom mig på bussen hem. I lillsjöhögen var jag så lej så var på väg att vända mig om och skrika: Om inte DU slutar smaska på ditt äckliga godis nu din tjockis, och om inte DU stänger av ljuder på din mobil när du får tre sms i minuten så kommer jag att döda er båda!!!
Men det gjorde jag inte, jag drack lite cola istället

Imorse tyckte jag att leggings, min långa dieseltröja och mina gröna stövlar var en bra idé. Nu när jag har stått i 16 timmar i stövlar med vad som känns som 2 meters klack så känns det inte som en bra idé längre.

Så, jag har also varit assistent idag åt Mirre. Jag har färgat tre modeller åt henne, tvättat modeller, lagt hår, diskat, städat, kedjesnusat och druckit kaffe. Sen har jag försökt styra upp modeller, fixat mackor, druckit champange, ätit macka, tagit kort och duttat mer puder på modellerna. På 25 minuter hade jag gått från salongen (i klackarna), beställt sallad, väntat på segast-i-världen som gjorde salladen, gått tillbaka på salongen och ätit. Jag har varit som en vessla hela dagen! I´m telling you, like a weasel!! Jag har fruktansvärt ont i mina fötter och jag har haft SÅ JÄVLA ROLIGT!!!!

Och så har jag nog fått mitt hår också, men det ligger på ica.

Nu ska jag kolla runt lite och sen ska jag ta mig lite välförtjänt sömn..

Nu vet jag vad äkta kärlek är!! Det är när man kommer hem, och en nyvaken vit vän med svarta prickar kommer upp och blir så glad över att matte kommer hem. Så glad så hon springer så fort att öronen ligger slickade mot huvudet och viftar på svansen så mycket att det inte går att springa rakt. DET mina vänner, det är kärlek!

Förresten så är min telefon kvar i stan, så räkna inte med att få tag i mig förrän imorron runt lunch!
Har inte heller haft tid att svara på sms idag, för jag har inte haft en ledig sekund. Salken tackar för alla grattissms.
Tänk, idag är min lillalillavovve hela 1 år. o joj

Just ja!!!

Blev ju utmanad av syster

Tre namn du går under:

1. Lina
2. Ula
3. Tjockis??

Tre saker som skrämmer dig:

1. Spindlar!!!
2. Snuskiga gubbar
3. Spöken (har visserligen aldrig träffat på nåt men)

Tre saker du har på dig:

1. Mina fina pyjamasbyxor
2. Ett turkost linne
3. Svart huvtröja

Tre av dina favoritlåtar just nu:

1. Wicked game
2. Suspicious minds 
3. Och Johnny Cash funkar alltid. Alltid alltid alltid alltid

Tre sanningar om dig:

1. Kedjesnusar på kvällarna

2. Är beroende av ebay. Har nu tvingat mig själv att inte handla nåt

3. Borde springa, men orkar inte!

Tre av dina intressen:

1. Salken
2. Spel (när jag vinner)

3. Umgås (och kanske dricka en öl?)

Tre saker du verkligen vill ha:

1. Skitiskall cola
2. Ett par miljoner så jag kan köpa en fabulous lägenhet (då fick jag med två på en, lurigt)

3. Perfekt kropp


Bättre sent än aldrig.

..lite utlovade bilder ska komma..

image85

Fint, den turkosa ögonskuggan som jag fick från MakeUp Store. Love!!

                                        
Här kommer den efterfrågade                  Maritta                         Salken och Frida
      syskonbilden, Ida

                                
         Grillmästarn!!               Jihooo. mongo         enormt vackert!!!

Ibland kan jag förstås inte låta bli att undra varför mitt hår står rakt ut. Det här var iallafall några bilder från sista april. Kul kväll.

image92

Vissa myser i solen på en solstol. Vet ärligt ingen anna hund som lägger sig och SOLAR! De flesta hundarna letar väl upp skugga va?

Idag har vi varit på kurs och bråkat. Jobbig dag. Salken var jättearg på en annan hund, men sen gick det över, och då blev hon arg på en tax istället. Iof är det nog för att hon är skendräktig, men still!!!

Nu ska jag snart sova, imorron ska jag vara assistent åt Mirre. Skoj skoj. WHAT TO WEAR???

sunny saturday

Igår var vi ute nästan precis hela dagen.
Först så var jag och Salken och Marita ute och gick en promme, allt för att Marita ska få sina steg. Sen var vi hem till mig och fikade och busade med Salka på gräsmattan. Sen gick vi på Pålan 1 och låg på baksidan och solade ända till halv fem. Salka solade också, men hon gjorde ett avbrott ibland för att leka med en boll som var alldeles för stor för henne.
Sen drog jag hem och grillade och åt på balkongen och sen var vi ut och gick igen.

ÄVEN att macken stängde klockan fem, och jag hade snuskris IGEN! Fick gå till pappa och nalla ur hans dosa.
Och så var vi ute och gick en gång till och sen gick vi hem till Lars och Marita och spelade fuzion frenzy. Det var inte så roligt som jag ville minnas att det var.  Mario spelade vi också, men Lovisa var så dålig på det så vi fick börja om så många gånger att det till slut blev astråkigt. Då bytte vi till donkey kong, och DET var minsann roligt. Men Marita fick köra alla bonusbanor Fuuuusk!
Ja just, var ju till Adam och lirade lite tekken 2 också, men som vanligt så fuskade skitstöveln!! Fan vad förbannad jag blev, jag slog Adam! Rätt åt han!

Nu ska jag baka tårta för imorron fyller Salken 1 år.

oooooooh

glömde ju även en sak till!!!!

SNAAAAART är min bästa tjej hemma! Hon har varit på andra sidan klotet i snart ett halvår, men snart är hon hemma och kramar mig =)

Nu ska jag lägga mig nära nära, och känna lillhjärtat slå!

oops

höll nästan på glömma..
Tack fina Lotta för att du färgade min utväxt idag.

Sen kallade Lotta mig för praktikant när hon pratade med en kund!!
JAG....ÄR....INGEN....PRAKTIKANT!!!!
hahahaha

Det är bra nu..

Aldrig mer kommer jag låta någon få mig att må så jävla dåligt som jag har mått. Har tänkt, en massa.. en jättemassa faktiskt. Man har själv ansvaret för hur man mår, och jag kommer inte låta nån trycka ner mig igen!
Här är jag, gilla det eller stick. Jag är stark igen, jag är LIIIIIIINA igen!!! Lina som jag tappade bort för så länge sen.
Jag kommer aldrig leva nån annans liv, aldrig låta nån annan bestämma över mig, aldrig låta nån trampa på mig igen. Jag lever mitt liv nu, jag bestämmer och passar det inte så dra.. Lyckas nån trampa på mig, då reser jag mig upp, borstar av mig och går. Jag stannar inte kvar i skiten som jag av nån mkt underlig anledning har gjort.
Det är på mina villkor nu.. alltid

FUCK YOU, YOU FUCKING FUCK!!! I´m back, and i fucking like it!!!

Såå, har klämt i mig fyra isglassar och det var gott. Jag har visserligen delat med mig såklart. En vovve som tjyvbiter!! MAN FÅR INTE BITA PÅ GLASSEN!!!! Hon förstår inte.
Jag har dessutom jävligt håriga ben, men jag tänkte att om man inte rakar dom så ofta så kanske det inte växer ut lika fort sen. Eller nej okej, jag ljög. Jag har inte orkat, och jag lovar att jag kanske inte har rakat dom på ett halvår. Kanske snart. Om solen kommer fram så måste man kanske rassla fram shortsen.
Nee, snart sex and the city. Ärligt så kan man se dom hur många gånger som helst.. love!!!


Fucking OBRA!!!

Insåg just en förfärlig sak.

Ibland när man har sminkat sig och dragit på sig snygga kläder (inte för att jag har några, men) så kan man ju känna sig som helt okej ändå.
men om jag hade mött mig själv på stan så hade jag inte tyckt att jag vore speciellt snygg. Kanske ballast i världen, men fan inte snygg!!!
Nu är det förbättring.
Men frågan är.. ska jag nöja mig med att färga utväxten, sätta i nytt hår, gå ner 100 kg, lägga lite mer tid på smink, köpa nya kläder och tatuera mig.
Eller ska jag fixa sillisar, bleka och fixa tänderna, kemisk peeling och fixa näsan också?

Oojojoj, eller så gör jag bara det första och nöjer mig med att vara ballast i världen.

Jag sover på saken. hej

fucking addicted

nej men för all del, varför kan inte allt få vara såhär bra jämt.. NOT!
Nu är jag lej lej lej lej lej.

Jag och Salken hjälper Marita att få många steg på deras tävling iallafall. Ringer henne och drar med tjockisen på promenad.

Och för övrigt så är jag helt beroende av ebay. Smackar in nåt varje dag. Igår håva man in ett par rosa och svarta billabongshorts. Fina.
Nu den här veckan väntar jag på skor till Niklas och mitt hår. Det borde komma tycker jag, men först utväxt!!

Nej fy fan vad tråkigt, nu ska jag fortsätta att kolla på ugly betty och äta godisnappar, Salka är ute efter som dock.

Men det löste sig till slut..

Kom hem från jobbet, pussades med en älskling som jag har, sen ringde jag maritta och hörde om vi skulle gå ut, och det skulle vi såklart. Men till min förfäran kunde jag inte hitta snusdosan när jag skulle gå.. letade mig fördärvad ett tag men kom fram till att jag förmodligen tappat den ur väskan på bussen. Kom på att Lars kanske var hemma så jag skulle gå dit och tjyva en av han. men han var inte hemma.
Så jag ringde Lars och frågade om han kunde köpa en på vägen hem, och han skulle åka med pappa, så då kunde jag lika gärna fråga han!
Det jag ville ha sagt med det hela var, THANK GOD att pappa hade laddat upp med ett par stycken "un-opened" (som han själv sa) och thank god för att lovisa slängde sig på blå faran och åkte ner med den!
Nu känns alls bra igen!!!

Så, nu väntar jag bara på att mitt hår ska dyka upp, och på att nån ska orka förbarma sig över min katastrofalt fula utväxt..

Mmm.. catch

guten tag.

Det blev inga bilder igår.. och inga idag hittills heller.. orkar inte gå ner och hämta kabeln nu för jag ligger som ett kas i soffan. Jag och Lovisa har ätit burgare till middag.. Igår åt vi pizza.. och cola hela helgen.

Igår var vi i stan på fotboll, fick även stå och ta betalt för inträde. ja jag säger då det.
Klockrenast var när jag tvingade två killar att hoppa över den där snurran som man går in igenom, för att man kunde inte backa den. en höll på att slå ihjäl sig. Då skrattade jag.

Sen var det en annan kille som smet ut genom grinden och inte riktigt stängde den efter sig. Då tog Lovisa och fräste "men fy fan, stäng grinden efter dig".. problemet var att han hörde, och det var inte riktigt meningen. Så han vände och frågade "ska jag stänga grinden eller?"
Jag styrde upp det. "gör det är du snäll, och det var inte riktigt meningen att du skulle bli utskälld"
Tyvärr så tycker folk att jag och Lovisa låter ganska lika så han kanske trodde att det var jag som gormade åt han. Jaja, vad gör det om hundra år.
Snart ska vi ut på en promenad med Salken och sen är det hundkurs.  Lovia hänger med idag, hon är mkt förväntansfull.
Bilder kanske kommer sen, om jag orkar! hej

kanske en isglass på det här.

Här är jag!

Tänkte mest bevisa att jag lever, även om det är med nöd och näppe.
Onsdag var trevlig. Grillade, drack, spelade, lekte, dansade.. Ojoj, avslutade kvällen med grogg (eller bör jag säga morgonen) Fick fyra, drack en och en halv, resten spillde jag ut.
Nästa gång det är ferke tänker jag varken suga i mig en hel vinflaska när klockan närmar sig tvåsnåret, eller dricka grogg klockan fyra på morgonen. Nu börjar jag snart känna mig som vanligt igen dock. hahaha

Idag har Salken varit hos moster Lovisa. Hon har det inte lätt hon. lovisa höll på att ta död på min hund idag med. (för er som har missat det ramlade hon med sin massiva kroppshydda på stackarn i vintras) Nej jag skoja. (inte om att hon ramlade på henne). Lovisa ringer mig i panik idag när jag hade lunch.. tänker inte avslöja vad jag gjorde (fast jag var och handlade glass till mig och Lotta) hur som helst, Lovisa ringer och nästan bölar för att hon tror att Salken håller på att kvävas, men egentligen hade hon tjyvätit lite för mycket gräs och behövde bara kräkas lite.
Sen när jag kom hem stog blåfaran parkerad utanför mitt hus, så jag hoppade på den och brände upp till pappsen för lite god mat.. mm, kyckling och strille. Best there is. Sen efter middagen serverades panacotta med vit choklad och hallon. Jag och Adam skulle även bränna ner på macken med blåfaran och handla godis.
Jag - Jag kör!!!!
Adam - Jag åker!!!
Jag och adam - Pappa betalar.
Sen tog vi pappas kort och for.. trodde vi. Det visade, när vi hade plockat ihop en godispåse för 72 kr, att vi hade lämnat kortet hemma. Först stog vi och bråkade på macken för att jag trodde att adam hade det och han trodde att jag hade det. Ringde Lovisa, och det låg hemma på bänken. Jag hoppade upp på blåfaran, brände hem och hämtade pappas kort och sen åkte jag ner och betalade. Tur att adam hade tagit koden. Knappt pappa kunde den. Adam matade mig med godis när vi åkte hem med vinden i håret. (snarare med vinden i mössan, så den nästan ramlade av)

Efter det tänkte vi att lite tevespel vore skojigt. Det var det, ända tills Adam fegade, vilket han gjorde ända från början, så det var inte speciellt kul alls faktiskt när jag tänker efter. Sa innan att lovisa skulle riva ner spelet, och det gjorde hon också när hon skulle slå fuskAdam och råkade slå mig istället. Gick till Perra och fikade, tyvärr hade jag glömt presenten, han får den till veckan.  Salk blev stressad och satte sig i ett hörn, gick till pappa igen och sen hem.

Nej, hur vore det om man tvättade ansiktet och gick och la sig? Jag ska ju faktiskt upp imorron också!

Glömde säga att det var en gubbe på macken som luktade kiss också. Det var besvärande, jag andades genom sjalen en stund. Thank god for sjal!

godnatt, bilder kommer kanske imorron om jag orkar. kanske en annan dag hej

update

Nu har vi grillat och drucrkit cider, vin och öl.. Det har varit trevligt. kommer en uppdatering sen. jag är lite knall  

RSS 2.0