Duktig!!

Idag har jag varit som en zombie. Det är vansinnigt jobbigt när man jobbar med människor att inte ens orka prata. Tack och lov så har jag mest haft kunder som inte har varit så intresserade av att prata med mig..

"blääbläblawkjalaksla!" har det låtit när jag har pratat idag..

Efter jobbet drog jag och handlade lite tuna till min smarriga middag som jag skulle inta efter träningen. Sen drog jag och Lovan iväg och tränade. Först nästan en timme överkropp och sen 55 minuter step. Sen gick jag och Salka med Lovan hem. Duktiga har vi varit.

När jag kom hem och skulle hacka ihop min sallad så upptäckte jag att tomaterna som jag trodde att jag hade inte fanns kvar. Sen upptäckte jag att gurkan som jag trodde att jag hade tyvärr var uppäten. (jag kommer ihåg att jag åt upp den nu). Sen upptäckte jag att min isbergssallad tyvärr var frusen (ja, mitt kylskåp är fortfarande cp)..
Min middag fick alltså bestå av tonfisk, majs och en morot..

Sen skulle jag blanda en smaskig måltidsdryck. Men tyvärr så var det NÅN (jag nämner inga namn, men det var en av mina systrar...och jag hade bara en) som hade använt min tillbringare till groggvirke och att det hade möglat lite i botten.. Så jag fick blanda i vattenkannan.

Imorron kör vi en snabb ben, kanske lite mage och sen hörde jag ryktas om att vi tydligen skulle springa. Jag vet inte jag. Nu är det dags att krypa till kojs tror jag snart. Ska upp med tuppen och gå en promme. Synd att det endast finns yoghurt som gick ut typ i september i kylskåpet. Ingen frukost för mig alltså. (precis som att jag vanligtvis gör det)...

..kanske borde städa mitt kylskåp nu när jag tänker efter..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0