Vad hände??

Efter jobbet skulle jag gå och storhandla lite. Tandkrämen är så slut att den är beyond slut.. Har även fått klippa upp den och doppar tandborsten i tuben för att eventuellt kanske få LIIITE tandkärm på tandborsten. Såå, storhandla efter jobbet var det ja. Nu när jag kom hem så inser jag att det har jag fått med mig är, grillkorv, choklad och torkade aprikoster!?!?!?! Vad hände? Vad fan ska jag med torkade aprikoser till? Inget vettigt överhuvudtaget och definitivt ingen tandkräm.

Dagen har för övrigt varit heeelt galen. Hamnade efter som fan och hann endast med 9 minuters lunch. Sen var jag i fas igen...tills en kund gick på fel salong och dom ringde från den salongen och frågade om jag hade tappat bort en kund.. Ja. Så då var jag efter igen. Kom inte från jobbet förrän 17.30 och lyckades dessutom med konststycket att tappa bort min sax en gång under dagen. Lovan gick på saxjakt och hittade den. Den satt fast i en stol i fikarummet. Gissa hur brydd jag blev. Har även slängt saker omkring mig hela dagen..
Det märkligaste är att natten mot måndag somnade jag strax efter fyra. Igår somnade jag tidigt. För mycket sömn gör mig tydligen till en knäppgök.

Nej, om man skulle tagit sig en torkad aprikos och gått och tjyvtvättat lite.. Jag får sova själv inatt. Känns ju typ.. astråkigt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0