Hej solen!

Och välkommen! Hoppas du tänker stanna.

Dagens middag har bestått av en god pasta bolognese (ja jag skulle stava det så?). Direkt från påsen kom den. Tack för middagen Findus!

Och om det inte framgick av förra inlägget så är Adam min bror och han ringer mig naturligtvist inte varje morgon var nionde minut. Jag är oftast så brutalt trött när klockskrället ringer att jag tror att det står Adam där det egentligen står alarm. Så, då har vi rett ut det!

Idag när jag skulle handla lunch såg jag en fasansfull grej. Det var en tjej som hade tuffsandaler, strumpor (prickiga) och för korta linnebyxor. Som om inte det vore nog så hade hon tröjan knuten runt midjan. Det här förskräckte mig! Hej svenska sommar! Men allvarligt. Hur svårt kan det vara att skippa strumporna under tuffsandaler? Eller hur vore det att inte ha tuffsandaler överhuvudtaget. Det är typ bara pappa Mårten som får ha såna.

Jag funderade på en annan sak. Vi var på donken och åt förra helgen. Vi tar alltid plusmeny. Jag för att jag är tjock, och Lovisa har jag faktiskt inte en aning om varför hon tar plus. Hon dricker aldrig upp drickan, och jag hinner alltid äta upp hennes strips. Nu antar jag att ni alla har sett på reklamen att man får glas när man tar en plus. När dom la upp Lovisas glas gjorde hon ett förtjust läte. Ungefär så här lät det "åååaaa". Jag blev mest besvärad.
Nu står dom här två glasen hemma hos mig på köksbordet, och jag var nyss tvungen att ta ett då hade tyvärr hade slut på rena glas.
Det jag ville komma fram till att dom här glasen är inte annat än ren och skär pinsamhet. På alla sätt och vis. Ja, jag ska berätta. Folk kanske för det första tror att man tar plusmeny bara för att man vill snika åt sig glasen. För det andra så kommer det verka som att man inte gör annat än att äta på donken. Eller så kan det faktiskt verka som att man tycker att dom här glasen är lite cool och snygg. Det tycker jag inte. Liggan kanske tycker.. Ja jag vet faktiskt inte.

Jag ska ta en sista fundering bara. Har ni tänkt på att toalettpappersförpackningarna är utrustade med ett handtag? ETT HANDTAG!!!!! Tror dom på allvar att man tänker ta sitt toalettpapper i handtaget och bära det genom stan? Isåfall är dom ju dum i huvudet! Och JA! Jag tappade min sista rulle i handfatet så jag fick gå och köpa nytt. Fy fan vad pinsamt det var!

Kommentarer
Postat av: Persa

men lina.. när ska du sluta och tycka att det är pinsamt och köpa toapapper?:p det är ju inget pinsamt..

2009-06-29 @ 16:31:45
URL: http://johannatjorven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0