Edit:

Lägg även till att det som finns hemma i rakhyvelsväg är en rostig gammal engångsrakhyvel som har legat här sen jesus gick i sandaler. Den duger till att avlägsna hår under armarna och jag vägrar köpa ny bra hyvel. Har ju en alldeles utomordentlig i stan, som visserligen behöver ett nytt blad men det finns ju!
Ni kan ju vara gissa hur mina ben ser ut tillexempel. Jag börjar likna en troglodyt (vet du inte vad det är så googla det.. obildad..)

Vi tar en dagens i-lands också.
Ni vet sådär störande som det är när man tappar en macka och smöret alltid alltid alltid hamnar neråt? (och om den i bästa fall hamnar med smöret uppåt så har redan Salka hunnit plocka den i luften innan den nått marken)
Ungefär så är det med snusdosor. Ponera att du har 15 snusdosor på vardagsrumsbordet (och ja det har hänt) varav 14 är utläggningsdosor och en är den riktiga. Vill man ha en snus, ja nog fan kollar man i varenda en av dom 14 utläggningsdosorna innan man hittar den riktiga. Skulle man å andra sidan vara ute efter en utläggningsdosa så slår det aldrig fel att man hittar den riktiga först, helst två gånger..
ELLER när man letar den riktiga och får tag i en utläggnings OCH hinner stoppa ner fingrarna i blöta saliviga använda snusar. Inte najs. Inte det minsta faktiskt.

Hahahahahaha, det gick nyss en fluga på min dator. Inte en sån där riktig, tjock sak. Utan en mindre. Det har dom gjort i flera dagar nu. Jag blir förbannad. Jag tryckte fingret på han, inte nog för att döda men skada. Sen tog jag han i vingen och kastade ner han på golvet. Sen hånskrattade jag! Sprid budskapet! Sprid budskapet min vän, att på min skärm går man inte ostraffat.
Igår var det nåt som flög omkring i mitt rum, jodå, det hörde jag mycket väl. När jag tände såg jag till min förskräckelse att det var en sån där jättemygga. Som ser ut som en sån där jättespindel. Jag tog en resekatalog från 2006 och slog ihjäl han. Sen skrattade jag hånfullt! DÖ din jävel! DÖ!!! sa jag. (nej det gjorde jag inte, men jag tänkte det)

Salka står vid altandörren och gnäller (jag törs gissa att anledningen är att det kanske gick förbi en katt för 1 timme sen) Jag öppnade dörren till mitt rum och sa åt henne att hålla snattran. Nån måtta får det faktiskt vara. Det var 15 minuter sen, och hon har inte slutat än. Jag tror inte riktigt att hon lyssnar på mig. Slutsats: Det är ingen mening att försöka diskutera med en jack russel.
(Nu öppnade hon dörren till mitt rum och ställde sig i dörröppningen och gnällde lite till. Nej Salka, jag kommer inte släppa ut dig så du får skälla och väcka hela grannskapet missinassa. Vilken uppmärksamhetskrävande hund jag har)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0