En rolig grej..

Ibland äter Lovan tonfisk som heter Happy Tuna. Det tycker jag är vansinnigt roligt (inte minst för att det verkligen är en bild på en happy tuna på burken)
Det har undrar är, hur kan man vara en happy tuna om man är sönderhackad och nerstoppad i en burk? (för den är verkligen sönderhackad.. såndär..salladstuna??) jag fixar bara hela bitar. I sommar tror jag att jag ska försöka mig på konststycket att grilla en riktigt tuna.. Nån som vet vad man har till? Det har jag aldrig förstått. Funkar klyftpärer månne?

Om ni vill läsa en klockren kommentar så klicka ner två.. hahaha jag skrattar fortfarande!

Och för att göra som dom stora bloggarna, ni är bara avundsjuk för att jag få sitta i solen på sommarn med en blodig biff, en skitiskall öl och tycka att alla religioner är hjärndö!

Imorron kanske jag lägger upp en bild på mitt kök. Det har hänt nåt märkligt. Kan det vara tredje världskrigets begynnelse månne?


Kommentarer
Postat av: Lovisa

Det kommer bli en rolig sommar om den här diskussionen håller i sig=) Jag menar, sticker det inte lite i ögonen på vegetarianer när vi äter kött? Hamburgaren vi snart ska äta på donken kanske var någons älsklingshäst för inte så länge sedan?

2009-04-03 @ 08:59:00
URL: http://lovisaulander.blogg.se/
Postat av: Frida

Flugor då? Atti hade nog blivit en delikatess, synd att han fastnade i saften o dog..

2009-04-04 @ 14:09:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0