Bättre sent än aldrig?

Det utlovade inlägget om Saras bravader kommer nu. Har haft lite bloggtjorv.

Det var som så. Jag, Sara och Frida blåste till Umeå på inflyttningsfest. Efter ett tag bestämde jag och sara oss för att nu var det dags att gå på krogen. Så vi blåste iväg, utan en blekaste aning om vart krogen låg. Jag gick och pratade i telefon och Sara sprang iväg. Efter ett tag hittade jag henne liggandes i ett dike. (?) Rev upp hon ur diket och så fortsätter vi gå. jag gick lite i förväg och efter ett tag vänder jag mig om för att se var Sara har tagit vägen.
Då får jag till min förfäran se henne stå med en 3 meter lång pinne i handen (typ som en höjdhopparstav) och med en full-i-fan-min. Sara har nämligen bestämt sig för att bada. Så därför börjar hon ta fart och springer mot fönstret på ett badhus för att krossa rutan!! Tack och lov hann jag hejda henne. =)

Ikväll har vi varit på picknickpromenad. Jag, sara, Marita och Salken. Fast Salka höll inte på att få följa med för hon bråkade. Så jag gick hem med henne, men då satte hon sig vid dörren och gnällde och "satt fint" så då smälte mattehjärtat och hon fick följa ändå. Vi åt jordgubbar, chips, gurka och dip och drack cider. Sen tappade Sara sin telefon under bryggan i vattnet.. moahahahaha. sen fiskade vi upp den (jag fixade) och sen tappade hon luckan under bryggan. Då gick vi hem. Jag höll på garva ihjäl mig när jag hörde att det ploppade till!!!!! hahahahaa, bildbevis kanske kommer hos pupporna!

För övrigt så blir jag förjävligt förbannad när nån gnäller på min uppfostran av min hund. jag gör så gott jag kan, men har man nåt att säga till om det så får ni gärna själva försöka uppfostra en jack russel. En jävligt bestämd jack russel också. Jag har kommit en bra bit på vägen och jobbar fortfarande stenhårt med henne! men som sagt, uppfostra en unge kan inte vara NÅGRA som helst problem i jämförelse. Så, det var bara det jag ville ha sagt

Kommentarer
Postat av: frida

haha...toksara! Jag tycker att du gjort ett kanonjobb me salken. varje gång ja kommer hem e hon som en ny hund som kan och lyssnar på olika saker. Och tålamod är en hundägares bästa vän. Bra Lina! Snart celine dion=) Yesi yesi

2008-06-06 @ 10:03:07
Postat av: sara

jag är tuff

2008-06-06 @ 22:08:47
URL: http://masaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0