Nu får det snart vara nog also!

Om inte jag vinner nåt i brunflo på fredag så tänker jag sluta med skiten.. Bilbingo är inte så roligt som man kanske hade kunnat tro... eller jo, okej. det är faktiskt ganska roligt. men det är inte värt det om man ska hålla på och förlora hela tiden. Dessutom är jag sån jävla dålig förlorare så jag brinner i mig varje gång jag inte vinner... Vilket har varit varje gång sen jag började..

Idag vann Sara 500 kr. Det var ju roligt.. för henne.. Jag trodde dock att det var min tur att vinna, men eftersom jag är en obotlig olyckskorp så antar jag att det inte är så..

Idag kom vi för sent för att jag gatt på affärn innan, och dom som stog före mig i kön tyckte tydligen att eftersom dom verkar ha hela dan på sig att handla så har alla andra det också. Sara var lite seg innan också, och när hon hoppade in i bilen upptäckte jag till min förfäran att vi båda hade på oss lika svarta mjukisbyxor och en röd tröja. När vi kom ner var vi lite sen så vi sprang in i full kareta för att inte missa väntbingon. Tillbaka till bilen snabb som en reptil. Då frågade Birgitta vart marita var, och om inte hon fick vara med för att hon inte hade svarta byxor och röd tröja... Och vi som i vårat stilla sinne trodde att ingen skulle märka modemissen..

Vi blev utdömd för nåt mer va?

Sen måste jag bara säga följande

RIP dutten. Tack och lov höll den hela bingon ut, men nu har den åkt i soporna och jag ska köpa en ny på fredag. Hoppas dom har rosa i brunflo. Det är nog den syndiga färgen som gör att jag inte har vunnit. Rött är för porrigt.

Nej.. det om det! Nu är jag förbannad så jag ska ägna mig åt nåt annat en stund! Tja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0