7/12 2016

Idag fyllde Astrids morfar år. Då fick vi komma på smörgåstårta och morfar och Astrid passade på att ha lite djupa diskussioner.

Utslagen ser väldigt mycket bättre ut. Hon ska äta penicillin tills på Söndag, men redan nu ser det kalasbra ut. Tyckte så synd om henne, även fast hon inte verkade speciellt störd av kopporna.

 
Astrid hade klätt sig fint inför läkarbesöket i Fredags. Det känns ju lite bättre att vara sjuk om en har fina kläder iallafall. Det var ju tråkigt att hennes morsa inte kunde leverera lika bra på fotofronten.
 
 
I lördags hade vi också mexicoafton. Supertrevligt. Drack margaritha. Käkade tacos med köttfärs och en pulled chicken som jag hade kryddad lite tacosigt. Astrid avslutade kvällen med att visa Christoffer vad Babblarna är. Han blev intresserad. Jag tror att han skulle kolla på nya filmen på Youtube när han kom hem.
 
Nu ska jag gå ut på ballen och hämta mig ett glas skitiskall julmust light som min man dels har farit runt halva stan för att hitta, och dels ställt ut på ballen så den blev skitiskall.
(Ja mitt drickande har tagit absurda proportioner igen. Nu är det dock julmust istället för cola light)
Jag håller också på att vänta på nyrelease på BodyStep som borde komma snart. Efter jul kör jag igen. Det ska bli superskoj!
(Var även tvungen att sätta mig som aktiv instruktör igen om jag ville behålla licensen, och jag skulle hellre raka av mig allt hår och tatuera skalpen än att göra om den utbildningen)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0